Landal GreenParks affiliate programma

Genieten van de rust en ruimte van Landal GreenParks. Lekker ontspannen aan de kust of in het bos, op de heide of in de bergen. Landal GreenParks heeft het allemaal.

Commissiestructuur
Landal GreenParks werkt al sinds begin 2005 met veel succes via Tradedoubler. Voor u als affiliate heeft Landal een zeer aantrekkelijke beloningsstructuur: een variabele commissie over het boekingsbedrag!
 

De tracking werkt op meerdere domeinen van Landal. Deeplinks kunnen worden gemaakt voor elke willekeurige pagina en subpagina van een van deze domeinen:

https://www.landal.be,

https://www.landalskilife.be,

https://www.landalcamping.be,

https://www.hofvansaksen.be,

Kijk voor actuele acties van Landal GreenParks op tdnieuws.be >>
 

Vergoedingen

Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 - 10 5%
silver 11 - 20 6%
gold 21 > sales of meer 7%

N.B: Commissies worden berekend over het kale huurbedrag van de accommodatie excl extra kosten (zoals extra's en belastingen).

LET OP: De drie parken in Engeland worden niet vergoed. Het park Les Etoiles in Belgie zal vanaf 18.04.2018 ook niet meer worden vergoed.

Uitgebreide programmabeschrijving

Aantrekkelijk product
Onze ruim 80 bungalowparken, 7 campings en onze fraaie wintersport accommodaties zijn gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Zwitserland. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks. Landal GreenParks is hiermee een vooraanstaande bungalowaanbieder in Europa.

Enorme groei
Landal signaleert de afgelopen jaren een explosieve groei van bezoekers en online boekingen. De opzet van de site van Landal GreenParks draagt hier zeker aan bij. De site is overzichtelijk en snel. De bezoeker kan eenvoudig informatie opvragen, beschikbaarheid controleren en direct online reserveren.

Doelstelling
Landal GreenParks wil door middel van actuele banners en tekstlinks via Tradedoubler de online boekingen stimuleren.

Doelgroep
(Jonge) gezinnen (met kinderen) en senioren (50+) vormen de primaire doelgroep van Landal GreenParks.

Creatives
Kiest u voor een bannerprogramma dan is er een ruime keuze in formaten en actiematige uitingen die continue door Landal worden aangepast aan lopende aanbiedingen, verschillende seizoenen en aan de offline uitingen. U beschikt dus altijd over de meest actuele aanbiedingen wat de resultaten zeker ten goede zal komen. Ook kunt u links opnemen naar de specifieke parken van Landal GreenParks door middel van de deeplink generator (zie onder).

Voor vragen m.b.t. het Landal GreenParks programma kunt u contact opnemen met Annika Pathuis (annika.pathuis@landal.com). Tel: +31 (0) 70-30 03 472 of Charlotte Vermeer (charlotte.vermeer@tradedoubler.com) tel +31 (0)10 28 63 957.

Keyword buying
Het is niet toegestaan om in zoekmachines te adverteren op of zichtbaar te zijn op trefwoorden met betrekking tot Landal GreenParks, Landal Ski Life, Dayz Resorts en/of Hof van Saksen en haar parken, zoals hieronder beschreven.
  • Landal GreenParks, Landal SkiLife, Hof van Saksen, Dayz Resorts en/of Dayz by Landal GreenParks.
  • Alle parknamen
  • Keywords die slechts een deel van de merknaam/parknamen bevatten
  • Afgeleiden en spellingsvarianten van merknaam/parknamen
  • Combinaties van keywords waar merknaam/parknamen in voorkomen
  • Keywords met betrekking tot kortingscodes en afgeleiden/spellingsvarianten hiervan

Algemene regels

1. In afwijking van vorenstaande is het gebruik van termen die landschapskenmerken/aardrijkskundige benamingen zijn, zoals Winterberg, Vierwaldstättersee, Walensee, Vaals etc. toegestaan, mits daarbij geen gebruik wordt gemaakt van (geheel of gedeeltelijke) merknamen van Landal GreenParks en/of afgeleiden en spellingsvarianten daarvan.
2. Bovenstaande afspraak geldt voor alle zoekmachines, waaronder Google, Yahoo en Bing.
3. Het is niet toegestaan bovenstaande termen te communiceren in zoekmachine advertenties, en/of de zichtbare URL daarvan.
4 .Het is niet toegestaan bovengenoemde keywords in te zetten in het Google Display Netwerk (AdSense).
5. Advertenties mogen nimmer vertoond worden op bovenstaande keywords. Advies: zorg er daarom voor dat deze termen als negatieve zoekwoorden zijn toegevoegd.
6. Adverteren op merknaam/parknamen van andere bungalowaanbieders, zoals Center Parcs, Sunparks, Hogenboom Vakantieparken en Roompot, met als doel verkeer/boekingen te genereren voor Landal, is niet toegestaan.
7. Direct linken naar domeinen van Landal GreenParks, Landal SkiLife en/of Hof van Saksen is niet toegestaan.
8. Bij iedere overtreding van deze Keywordpolicy is Landal GreenParks gerechtigd om een niet voor matiging vatbare en direct opeisbare boete van € 250 per overtreding, per dag, op te leggen aan de wederpartij, zonder dat daarvoor enige ingebrekestelling vereist is en onverminderd de overige rechten van Landal GreenParks, waaronder het recht op nakoming, (volledige) schadevergoeding en/of ontbinding.
9. Landal GreenParks is volledig gerechtigd deze Keywordpolicy, waaronder tevens onderstaande lijst van parknamen wordt begrepen, van tijd tot tijd eenzijdig te wijzigen.
10. Het gebruik van duplicate content, gekopieerd van de site van Landal, is niet toegestaan. Affiliates dienen eigen unieke content te plaatsen op alle media platformen en geen kopie van een van de sites van Landal Greenparks.
11. Het is niet toegestaan kortingscodes en acties te verspreiden die niet via het affiliate netwerk zijn verspreid. Hieronder vallen onder andere de kortingscodes die via de Landal consumentennieuwsbrief of via DM worden gecommuniceerd. Ook acties die Landal met partners zoals de Makro, Hema, Libelle of de Postcodeloterij organiseert mogen niet gepromoot worden. Boekingen die uit deze promotie voort komen worden ook niet geregistreerd.
12. Het is niet toegestaan de merknamen Landal GreenParks, Landal SkiLife, Dayz bij Landal GreenParks en/of Hof van Saksen of spellingsvarianten van merknaam/parknamen te gebruiken in de hoofd-domeinnaam. Landal-website.nl is bijvoorbeeld niet toegestaan. In het subdomein is dit wel toegestaan, bijvoorbeeld: landal.skilife.website.nl of website.nl/landal
13. I.v.m. de nieuwe Europese Richtlijn Consumentenrechten m.b.t. prijstransparantie is het niet toegestaan om vanaf-prijzen actief te promoten. De enige uitzondering is de “vanaf €99 actie”. In dit geval moet er altijd duidelijk vermeld worden dat het vanaf €99* is. Indien er een prijs wordt gecommuniceerd is het verplicht ook de disclaimer te plaatsen waarin alle bijkomende kosten worden genoemd. Prijs en disclaimer moeten in één oogopslag zichtbaar zijn. De disclaimer is op iedere pagina van de Landal websites te vinden. Indien er kortingspercentages worden genoemd dan is het belangrijk altijd duidelijk te vermelden dat het tot x procent korting is.
14. Adverteren op een social media platform met directe links is niet toegestaan, overeenkomstig het ‘Keyword Buying’ beleid. Het plaatsen van posts, berichten, content, etc. met een link naar de eigen website is onder de bestaande voorwaarden wel toegestaan en moet in lijn zijn met de huisstijl en het imago van Landal GreenParks. Bij het linken naar een eigen website moet dit echt naar de website zelf zijn, een tussenpagina/ pop-up/ tijdelijk tussenscherm is niet toegestaan. Op Social media moeten affiliates altijd hun ware identiteit kenbaar maken en mogen zich niet uitgeven als Landal of deze suggestie wekken.  
15. Cookiedropping is niet toegestaan. Er mag pas een affiliate cookie worden gezet als de bezoeker bewust besluit door te klikken naar een van de Landal websites.
16. Al het contact dat affiliates hebben met Landal gaat via het kantoor in Leidschendam. Het is niet toegestaan direct contact op te nemen met de parken voor het uitrollen of bespreken van marketingactiviteiten.
17. Overstapbeleid - m.b.t. overstappen naar een ander affiliatenetwerk: (Lees hier de voorwaarden m.b.t. overstappen)

Toevoeging affiliate netwerk
Houdt u er a.u.b. rekening mee dat affiliates die de regels niet respecteren onmiddellijk verwijderd zullen worden uit affiliate programma van Landal GreenParks, Landal SkiLife, Dayz by Landal GreenParks en/of Hof van Saksen. Tevens loopt U bij misbruik de kans dat alle openstaande transacties afgekeurd worden.
 
Please be aware that affiliates which do not respect the rules will be removed from the Landal GreenParks affiliate program immediately. Depending on the seriousness of the problem all outstanding transactions might even get cancelled.

Lijst van parknamen

Bekijk de lijst met alle parknamen van Landal GreenParks >>

Bekijk de lijst met alle parkcodes van Landal GreenParks >>

Bekijk de lijst met url's van alle parknamen van Hof van Saksen>>

Bekijk de lijst met url's van alle parknamen van Landal Skilife>>

Spaarprogramma's en kortingscode sites
Spaarprogramma's, e-mailprogramma's, 'get-paid-to'-sites en kortingscode sites worden niet toegelaten tot het Landal GreenParks affiliate programma.

Aanmelden
Wilt u profiteren van het succes van Landal GreenParks meldt u dan nu aan als affiliate!

Parkcodes
In uw Tradedoubler account kunt u onder het onderdeel Andere rapporten kiezen voor het Events uitgesplitst rapport. Als u onder advanced product id aanvinkt, het rapport uitdraait en kijkt naar de resultaten van het Landal GreenParks programma dan vindt u onder de kolom Product ID een code van drie letters.

Deze code staat voor de parknaam van het geboekte park. Voor de verklaring van deze drie letters kunt u een handig tooltje gebruiken wat hieronder staat. Hier staat ook een document met alle codes. Op deze manier kunt u zien welke parken er via uw site(s) het meest worden geboekt en uit deze statistieken uw voordeel halen!

Gebruik logo en merknaam
Landal GreenParks heeft een uitgebreid aanbod van tekstlinks en bannermateriaal beschikbaar gesteld waar u gebruik van kunt maken. Het is niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Landal GreenParks wordt gebruikt.

Kortom; een aantrekkelijk product en een vooruitstrevende organisatie maken Landal GreenParks tot een betrouwbare partner.

Veel succes!

Annika & Charlotte
 

Contactpersonen Tradedoubler
Publisher Manager:
Publisher Support (publisher.be@tradedoubler.com)

 
Account Manager:
Sandra Vogel
Email: sandra.vogel@tradedoubler.com
Telefoon: +31 (0)10 2863975


Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 60 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Nee
Zelf deeplinks maken: Ja
Eigen referenties: Ja
API: Nee
Mobiele site: Nee
Product informatie: Ja, zie 'Events Uitgesplitst PLT' rapport


Policies

I.v.m. de nieuwe Europese Richtlijn Consumentenrechten m.b.t. prijstransparantie is het niet toegestaan om vanaf-prijzen actief te promoten
Keyword marketing: Niet toegestaan
Email marketing: Niet toegestaan
Cashback/ Loyalty sites: Niet toegestaan
Kortingscode sites: Niet toegestaan
Vanaf prijzen: I.v.m. de nieuwe Europese Richtlijn Consumentenrechten m.b.t. prijstransparantie is het niet toegestaan om vanaf-prijzen actief te promoten
Prijsvergelijkers: niet toegestaan
Social media: Adverteren op een social media platform met directe links is niet toegestaan, overeenkomstig het ‘Keyword Buying’ beleid. Het plaatsen van posts, berichten, content, etc. met een link naar de eigen website is onder de bestaande voorwaarden wel toegestaan en moet in lijn zijn met de huisstijl en het imago van Landal GreenParks. Bij het linken naar een eigen website moet dit echt naar de website zelf zijn, een tussenpagina/ pop-up/ tijdelijk tussenscherm is niet toegestaan.


Klik hier om u aan te melden  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>