DISNEYLAND PARIS AFFILIATE PROGRAMMA

Disneyland Paris is de #1 bestemming in Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening en één van de grootste hotel complexen in Frankrijk. Het resort bestaat uit twee themaparken (het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park), zeven gethematiseerde hotels en een groot aanbod aan restaurants. Ten slotte behoren Disney Village, een entertainment en shopping complex, en Golf Disneyland, een golfbaan met 27 holes ook tot het resort.

Het resort is een magische plek waar dromen uitkomen! Sprookjes komen tot leven in verschillende themalanden vol iconische attracties, spectaculaire shows en parades. Het is de enige plek waar gasten Disney, Stars Wars en Marvel avonturen écht kunnen beleven en hun favoriete Disney Figuren kunnen ontmoeten, van Mickey Mouse en zijn vrienden, tot Disney Prinsessen en Marvel Superhelden.

Jouw voordelen als Disneyland Paris affiliate:

  • Aantrekkelijke commisies van 3,5% tot 9%, afhankelijk van het verkochte product (tickets, jaarpas, verblijf etc. bekijk de details in TradeDoubler)
  • 30 dagen cookie lifetime
  • Campagnes met effectieve marketing materialen (dynamische banners, video’s, emailing, etc.)
  • Nieuws over Disneyland Paris voor jou om te delen op je websites en social media
  • Verkopen snel toegedeeld
  • Betrouwbare partner met persoonlijk contact

Een hoogtepunt uit het Disneyland Paris programma: het gebruik van een poly attributie model voor eerlijke commissie! Het algoritme bepaalt voor iedere sale hoeveel invloed een kanaal heeft gehad op de sale.

Het algoritme werkt op basis van 3 stappen:

-

Step 1: Calculatie op basis van de Performance rate
Voor elk onderdeel in de funnel, berekent het algoritme de performance rate.
Hierbij word gekeken in hoeverre een kanaal de capaciteit en positie heeft om een sale in de funnel te beïnvloeden.

Stap 2: Calculatie op basis van de Opportunism rate
Voor elk onderdeel in de funnel, berekent het algoritme de opportunism rate.
Het opporunism rate identificeert kanalen die invloed kunnen hebben op het aankoopbesluit van een consument t.o.v. kanalen die sales genereren op basis van een bestaande vraag (consumenten die sowieso al van plan waren te kopen).

Step 3: Calculatie op basis van de Score
Voor elk onderdeel in de funnel, vermenigvuldigt het algoritme de
performance rate met jouw opportunism rate, wat uiteindelijk resulteert in een score. Deze score bepaalt het gewicht & de bijdrage aan een sale.

Meer informative hierover vind je hier.

Lees de voorwaarden zorgvuldig door voordat je met ze akkoord gaat door je aan te melden voor het affiliate programma: hier.

Meld je nu aan!

Mocht je vragen hebben over het affiliate programma, aarzel niet om contact op te nemen met het Artefact affiliate team.

Met vriendelijke groet,
Het Artefact affiliate team
Vitalij Lowski, Timo Wiering & Marijke Siewert
disneylandparis-international-aff-de@artefact.com
Phone: +0049-410-50-0


  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>