Disneyland® Paris er Europas turistmål nummer 1, med over 320 millioner besøgende siden dets åbning, og det femte største hotelkompleks i Frankrig. Det består af to forlystelsesparker, Disneyland® Park og Walt Disney Studios®, adskillelige muligheder for ophold med 7 Hôtels Disney® og Les Villages Nature Paris® by Center Parcs og et væld af spisemuligheder og underholdning. Destinationen byder også på underholdnings- og shoppingkomplekset Disney Village® samt Golf Disneyland, en golfbane med 27 huller.

Resortet er et magisk sted, hvor drømme bliver til virkelighed! Feer flyver hen over det fantastiske område fuldt af kendte attraktioner, spektakulære shows og parader. Det er det eneste sted, hvor gæster kan opleve Disney, Pixar, Star Wars eller Marvel-eventyrene og møde deres yndlings Disney-Figurer
såsom Mickey Mouse og hans venner, Disney-prinsesser, karaktererne fra Star Wars eller de berømte Marvel-superhelte.

Hvis du tilmelder dig vores affiliate-program, vil du kunne tilbyde dine besøgende vores bedste produkter på www.disneylandparis.com til de bedste priser:
- Pakkerne inkluderer hotelværelse og billetter til både Disneyland Park og Walt Disney Studios
- Daglige billetter til begge temaparker

Dine fordele som Disneyland Paris-affiliate:

 • Attraktive kommissioner fra x% til x% afhængigt af det solgte produkt
Pakker Billetter
 • Cookie-levetid på 30 dage
 • Kampagner med effektive kampagnekomponenter (dynamiske og/eller statiske bannere, billeder, videoer, e-mails, m.m.)
  • Et eksempel på et dynamisk banner kan findes under følgende AD ID: 22986198 eller under navnet: 19_DK_MainOffer_300x250_html
  • Et eksempel på et statisk banner kan findes under følgende AD ID:  24281552 eller under navnet: 19_DK_MainOffer_300x250
 • Friske og aktuelle emner fra Disneyland Paris til deling på din(e) hjemmeside(r) og sociale medier takket være http://disneylandparis-news.com  & https://news.disneylandparis.com. Her finder du vores sidste udgiver nyhedsbrev med yderligere afgørende oplysninger om vores nuværende fordele og affiliate program i almindelighed. Sørg for at være logget ind for at få oplysningerne direkte.
 • Kort godkendelsestid på salgsaktiviteter
 • Pålidelige partnere med personlig support

Et højdepunkt i Disneyland Resort Paris-programmet: Den poly attribution-baserede kommissionsmodel for et rimeligt vederlag! Attribution-modellen tager hensyn til din rolle i kunderejsen på alt cross channel og bestemmer din personlige kommission for hvert salg. Denne kommission afhænger af din vægt inden for kunderejsen, og du vil modtage kommission for hvert salg, du har deltaget i, ikke kun for det sidste kliksalg.

Algoritmen agerer ud fra 3 skridt:

-

Step 1: Beregning af Performance-raten
For hver funnel path beregner algoritmen din performance-rate, hvilket betyder, at den bestemmer kapaciteten for en kanal for at påvirke salget afhængigt af dets position.

Step 2: Beregning af  Opportunisme-raten
For hver funnel path beregner algoritmen din opportunisme-rate, hvilket betyder, at den identificerer kanaler, der i høj grad påvirker forbrugeren sammenlignet med dem, der fanger en allerede eksisterende efterspørgsel.

Step 3: Beregning af Score
For hver funnel path ganges din performance-rate med din opportunisme-rate, hvilket udgør din Score. Scoren placerer dig salgsmæssigt og dit bidrag til et salg.

Lær mere om det her

Læs venligst grundigt vilkår og betingelser, eftersom du erklærer dig enig i dem ved at ansøge om at blive en del af programmet: her

Venligst også se her affiliate-retningslinjerne, som kan hjælpe dig med korrekt at anvende Disneyland Paris brand image og respektere affiliate-reglerne.

Ansøg nu!

Hvis du har spørgsmål angående affiliate-programmet, så kontakt venligst Artefact affiliate-teamet.

De bedste hilsner,
Dit Artefact affiliate-team
Ha My Nguyen, Anja Heinicke, Jorge Silgado, Vitalij Lowski
disneylandparis-international-aff-de@artefact.com
 1. Indtast din email-adresse og klik "Kom i gang!". Du vil blive redirected til Tradedoublers website.                                                                                                                             
 2. Udfyld felterne med dine detaljer – alt på én side, så registreringen tager kun et par minutter.    
 3. Når du er færdig, vil du modtage en email med et link, som du skal klikke på for at aktivere din konto. Så er du i gang!

Indtast din emailadresse for at komme til Tradedoublers website og påbegynde registreringen:

>