Skyscanner affiliate programma

Skyscanner is een wereldwijde reiszoekmachine voor vliegtickets, hotels en autoverhuur. Elke maand maken wereldwijd meer dan 80 miljoen bezoekers gebruik van Skyscanner!

Skyscanner

 

 

Vergoedingen

Segment Sales %
Vluchten 50 %
Hotels 50 %
Autoverhuur 50 %

Naast de standaard commissies heeft Skyscanner mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan d.m.v. een staffel. Dit zijn drie aparte categorieën bestaande uit: Vliegtickets, Hotels en Carhire. In overleg met de accountmanager kun je jezelf laten plaatsen in een van de staffels. Graag kijken we hierbij samen naar de mogelijkheden om een hogere positie in de staffel te behalen.

De staffel ziet er als volgt uit:

50% (300- sales per maand)
55% (300+ sales per maand)
60% (600+ sales per maand)
65% (1000+ sales per maand)

Uitgebreide programmabeschrijving

Skyscanner is een toonaangevende wereldwijde zoeksite voor reizen met directe online vergelijkingen voor vluchten, autoverhuur en hotels. Met ons partnerprogramma voor vluchten en autoverhuur ontvangen Publishers een omzetaandeel van 50%.

Dit betekent normaal gesproken een uitbetaling voor u van  0,010 - 0,50 cent voor vluchten en 0,30- 0,80 cent voor autohuur en hotels per re-direct of klik uit van Skyscanner naar de site van een partner.

Bij Skyscanner willen we ervoor zorgen dat ons vergelijkingsproduct zo goed mogelijk is en het breedste scala aan leveranciers biedt voor onze vlucht-, hotel- en autoverhuurproducten. Om al deze verschillende leveranciers te kunnen laten zien, hebben we verschillende commerciële deals met elk van hen en met een zeer kleine subset, dit betekent dat we hun product zelfs gratis op onze website aanbieden. Dit is de reden waarom in sommige gevallen de omzet 0 is, dus er zou geen commissie zijn om te delen voor die re-directs. Daarom kan het gebeuren dat je gegenereerde re-directs ziet, maar geen commissie.

 1. Skyscanner heeft een sterke naamsbekendheid in de markt als een toonaangevende wereldwijde tweezijdige reismarkt
 2. Het hebben van Skyscanner aan boord biedt meer opties voor uw gebruikers. Skyscanner biedt een scala aan opties van meer dan 1200 internationale en binnenlandse partners die mogelijk niet beschikbaar zijn op andere platforms of OTA's.
  1. Bovendien hoeven reismerken die directe Cashback bieden aan gebruikers, niet altijd de beste deals te hebben, terwijl de andere opties die beschikbaar zijn met Skyscanner wellicht een betere deal bieden na rekening te hebben gehouden met de aangeboden Cashback. Met Skyscanner aan boord van uw platform kunnen gebruikers de keuze maken die voor hen het beste werkt.
 3. Kort uitbetalingsvenster in vergelijking met merken die betalen op CPA, wat betekent een betere cashflow voor jouw bedrijf.
  1. Korter uitbetalingsvenster voor partners en Cashback-sites van ongeveer 45-60 dagen, wat een verbetering van de cashflow betekent. Omdat de uitbetalingen bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet worden gegeven totdat de boeking daadwerkelijk is gebruikt (na de vluchten of het verblijf), hebben we de neiging om sneller te betalen dan de meeste reispartners.
 4. Vergelijkbare uitbetaling voor CPA-programma's
  1. We betalen uit voor gekwalificeerde leads, terwijl CPA-programma's alleen uitbetalen voor leads die uiteindelijk hun reis boeken. Als we het CPA-bedrag dat we uitbetalen zouden vergelijken, zou het vergelijkbaar zijn. Als Skyscanner bijvoorbeeld 0,50 per lead betaalt en het boekingspercentage per lead 5% is, betaalt Skyscanner 10 per boeking in vergelijking.
  2. Skyscanner draagt ​​het risico van onze kant door uit te betalen aan onze partners en de gebruikers per lead, terwijl we door onze partners worden betaald door boekingen. Skyscanner bewaakt echter de kwaliteit en pauzeert activiteiten met niet-gekwalificeerd verkeer.
 5. Je kunt geld verdienen met jouw verkeer voor gebruikers in alle fasen van hun reisplanning, van een gekwalificeerde zoekopdracht tot daadwerkelijke boekingen. Typisch planningsproces voor gebruikersreizen
  1. Bij veel merken die op CPA uitbetalen, kun je alleen inkomsten genereren voor verkeer van topkwaliteit met een lagere trechter, terwijl er veel mid-trechterverkeer is waarvoor geen inkomsten worden gegenereerd. Met ons programma kun je ook geld verdienen aan dit verkeer, dat aanzienlijk in volume zal zijn.
 6. Skyscanner betaalt uit voor alle gekwalificeerde leads, zelfs wanneer coupon- en kortingscodes worden gebruikt.
  1. De meeste reismerken die directe Cashback aan gebruikers bieden, kunnen Cashback niet worden betaald als een couponcode wordt gebruikt die niet op de Cashback-site staat. Dit geldt niet voor Skyscanner. Een gebruiker die doorverwijst naar de site van onze partner, wordt zelfs betaald als hij een couponcode gebruikt.
 7. Zoek widgets en insider tips widgets met exclusieve en relevante informatie voor reizigers.

 


Aanbod links en banners

Tekstlinks  

Banners  

Klik op onderstaande knop om een code te genereren voor de widget en deze eenvoudig aan uw website toe te voegen.

 

Meer informatie

Wil je meer lezen over het affiliateprogramma, hoe het werkt, hoe je er geld mee kan verdienen en hoe je het op jouw website zet? Lees dan onze handige artikelen over het affiliateprogramma

Informatie over het Skyscanner affiliateprogramma  

De Handleiding voor het Skyscanner affiliateprogramma  

Tekstlinks en Deeplinks maken in TradeDoubler  

Verdien geld met uw website via ons affiliateprogramma  

 

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Response team NL (response.nl@tradedoubler.com)

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nl@tradedoubler.com)


Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 45 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Nee
Zelf deeplinks maken: Ja
API: Nee
Mobiele site: Ja

Policies

Keyword marketing: Closed
Email marketing: Toegestaan. Na goedkeuring preview
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan (zie voorwaarden
Kortingscode sites: Niet toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan
Social media: Toegestaan
 

Algemene affiliatie voorwaarden:
Deze algemene voorwaarden vormen de minimumnormen die Skyscanner van zijn gelieerde partners verwacht wanneer ons merk wordt geadverteerd op de website van een gelieerde onderneming.


• Elke partij kan deze overeenkomst om welke reden dan ook, op elk gewenst moment beëindigen

• Alle e-mailmarketinginhoud en creatieve inhoud moeten zijn ondertekend door het Skycanner-team.

• Elke partner die meer dan 250 redirects van Skyscanner naar een partnersite heeft verzonden zonder een echte boeking te doen, wordt als frauduleus beschouwd en wordt onmiddellijk uit de campagne verwijderd en hun commissies worden teruggedraaid.

• Skyscanner behoudt zich het recht voor om betalingen aan publishers te verwijderen van niet getrackte boekingen en in gevallen waarin het tarief tussen boekingen en redirects lager is dan 0,5%.

• Skyscanner accepteert geen niet-beschikbare, onvolledige, lege pagina's of pagina's die geen interessante gebruikerservaring kunnen garanderen.

• Skyscanner accepteert geen inhoud die is gericht op één markt en wordt weergegeven op een pagina die is bedoeld voor services of pagina's die een andere markt voor ogen hebben. Gelieerde ondernemingen mogen alleen advertentie-inhoud gebruiken die relevant is voor de markt waarop hun pagina of dienst is gericht (bijvoorbeeld: inhoud die in de Nederlandse taal op de markt wordt gebracht maar is gericht aan consumenten in Duitsland).

• Skyscanner staat geen (tenzij eerder goedgekeurd) Pay-per-click verkeer toe, inclusief maar niet beperkt tot merkbiedingen, SEM, verkeerde domeinbiedingen of enige vorm van retargetingcampagnes.

• Skyscanner staat geen verkeer van Toolbars, extensies en plug-ins toe, tenzij deze zijn gevalideerd en goedgekeurd door Skyscanner.

• Skyscanner staat geen storende ad-formats (zoals pop-upbanners), cookievulling, Toolbar en browserextensies of andere frauduleuze activiteiten toe die niet gerelateerd zijn aan een echte potentiële reiziger.

• Skyscanner staat geen bots toe, alle partners moeten echte gebruikers zijn.

• Skyscanner staat niet toe dat publishers verkeer naar de laatste overgangspagina van de leverancierssite sturen. Verkeer moet op een pagina terechtkomen die niet automatisch wordt omgeleid.

• Skyscanner staat niet-transparante publishersites en subnetwerken niet toe. We moeten de user journey en sub-publishers binnen de gelieerde ondernemingen kunnen begrijpen.

• Skyscanner staat geen ongepast gebruik van het merk Skyscanner toe (tarieven met fouten en hoe vals te spelen met partners).

• Skyscanner staat pagina's toe die niet gerelateerd zijn aan reizen, maar staan ​​geen sites toe die niet zijn uitgelijnd met de waarden van Skyscanner: sites voor volwassenen / seksuele inhoud, geneesmiddelen van welke aard dan ook, gokken, geweld of terrorisme, ideologieën die discrimineren op basis van geslacht/etniciteit/land/taal of seksualiteit, illegale inhoud zoals hoe te zwendel/piraterij of illegaal materiaal, persoonlijke/vertrouwelijke inhoud. Praktijken of inhoud die niet aan de bovenstaande vereisten voldoen, tellen niet mee voor de commissiebetaling van de aangeslotene. Skyscanner behoudt zich het recht voor om de toegang van de aangeslotene tot Skyscanner-advertentie-inhoud en zijn deelname aan het relevante aangesloten netwerk zonder kennisgeving te beëindigen of op te schorten. De aangeslotene moet ook voldoen aan zijn verplichtingen uit hoofde van zijn contract met de relevante aangesloten netwerkaanbieder.

Algemene voorwaarden voor loyaliteit en cashback:

• Cashback wordt slechts betaald voor één boeking of omleidingen per persoon per dag, alleen voor vluchten en autohuur.

• Cashback wordt alleen betaald op 5 boekingen of omleidingen per persoon per maand, alleen op vluchten en autohuur.

• Een aanbieding/vouchercode was correct op het moment van publicatie.

• Het is belangrijk dat u uw besteloverzicht controleert voordat u inkoopt.

• Raadpleeg de helppagina's in het geval dat de aanbieding/vouchercode niet werkt.

• Korting kan niet worden toegepast op uw bestelling nadat u uw aankoop hebt gedaan.

• De retailer behoudt zich het recht voor om deze aanbieding te allen tijde te beëindigen


• Raadpleeg ook de standaard voorwaarden van de retailer, zoals vermeld op hun site.

Herinner jezelf ook aan onze standaard affiliatie-voorwaarden die van toepassing zijn op alle aangesloten partners: Affiliation - Algemene voorwaarden

 

Als je Skyscanner opent via de oude interface zal de hieronder getoonde widget niet werken. Ga hiervoor naar deeplink generator tool.
 

 

 

Skyscanner affiliate programma

Skyscanner is een wereldwijde reiszoekmachine voor vliegtickets, hotels en autoverhuur. Elke maand maken wereldwijd meer dan 80 miljoen bezoekers gebruik van Skyscanner!

Skyscanner

 

 

Vergoedingen

Segment Sales %
Vluchten 50 %
Hotels 50 %
Autoverhuur 50 %

Naast de standaard commissies heeft Skyscanner mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan d.m.v. een staffel. Dit zijn drie aparte categorieën bestaande uit: Vliegtickets, Hotels en Carhire. In overleg met de accountmanager kun je jezelf laten plaatsen in een van de staffels. Graag kijken we hierbij samen naar de mogelijkheden om een hogere positie in de staffel te behalen.

De staffel ziet er als volgt uit:

50% (300- sales per maand)
55% (300+ sales per maand)
60% (600+ sales per maand)
65% (1000+ sales per maand)

Uitgebreide programmabeschrijving

Skyscanner is de grootste reiszoekmachine ter wereld.

Het is de website waar mensen geïnspireerd raken om reizen te plannen, te zoeken en te boeken voor de beste prijzen.

We zijn 100% onafhankelijk wat betekent dat meer dan 80 miljoen gebruikers iedere maand kunnen vertrouwen op ons gigantische assortiment aan vluchten, autoverhuur en hotels.

Ons geheim zit in onze in-house gebouwde technologie die mensen direct verbindt met alles wat de reisindustrie te bieden heeft en vice versa.

Wereldwijd bereikbaar en toch lokaal geoptimaliseerd. We zijn beschikbaar in 30 talen en 70 valuta.

Ook zijn wij beschikbaar via onze gratis mobiele app, deze is dan ook al 70 miljoen keer gedownload en zeer geliefd onder Nederlanders!

Dus promoot Skyscanner en verdien tot 50% commissie.

Waarom partner van Skyscanner worden?

Je helpt je websitebezoekers goedkope vliegtickets, hotels en autoverhuur te vinden

Je kunt met de unieke zoekfunctie van Skyscanner handige functionaliteiten aan je website toevoegen (Beschikbaar in standaard formaten, zoals skyscraper, leaderboard en large rectangle)

Je werkt samen met Europa's grootste reiszoekmachine en profiteert daarmee van onze gevestigde en betrouwbare merknaam (Wij worden doorlopend aanbevolen door landelijke bladen, online media en radio/tv).

Onze cookie is 30 dagen geldig, dus je verdient commissie aan alle leads die gegenereerd zijn tot 30 dagen nadat jouw gebruikers de eerste keer klikten op de Skyscanner link op jouw website.

Wat kun je ermee verdienen?

Voor elke gebruiker die vanaf jouw website Skyscanner bezoekt, door op een Skyscanner partner link te klikken en vervolgens een luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie bezoekt en daar boekt, ontvang jij 50% van de opbrengsten die wij krijgen van onze partners.

Normaal gesproken is de gemiddelde uitbetaling 35 eurocent, maar individuele betalingen kunnen oplopen tot wel EUR 1,25- (er zijn ook partners die geen vergoeding geven, in dit geval is de commissie 0,00 EUR).

Is mijn website hiervoor geschikt?

Het partnerprogramma van Skyscanner kan aan vrijwel elke website worden toegevoegd; websites in de reisbranche behalen meestal de beste resultaten.

Hoe werkt het?

Skyscanner maakt gebruik van banners, tekstlinks en widgets. Via deze handige tools kunt je websiteverkeer doorzetten. Je kunt bijvoorbeeld de tekstlinks gebruiken voor social media posts of de nieuwsbrief. Onderaan deze tekst staat een aantal links waar de tekstlinks, banners en widgets te vinden zijn.
 


Aanbod links en banners

Tekstlinks  

Banners  

Klik op onderstaande knop om een code te genereren voor de widget en deze eenvoudig aan uw website toe te voegen.

 

Meer informatie

Wil je meer lezen over het affiliateprogramma, hoe het werkt, hoe je er geld mee kan verdienen en hoe je het op jouw website zet? Lees dan onze handige artikelen over het affiliateprogramma

Informatie over het Skyscanner affiliateprogramma  

De Handleiding voor het Skyscanner affiliateprogramma  

Tekstlinks en Deeplinks maken in TradeDoubler  

Verdien geld met uw website via ons affiliateprogramma  

 

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Response team NL (response.nl@tradedoubler.com)

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nl@tradedoubler.com)


Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 45 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Nee
Zelf deeplinks maken: Ja
API: Nee
Mobiele site: Ja

Policies

Keyword marketing: Closed
Email marketing: Toegestaan. Na goedkeuring preview
Cashback/ Loyalty sites: Niet toegestaan
Kortingscode sites: Niet toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan
Social media: Toegestaan
 
 • Skyscanner accepteert geen ongeschikte, onbereikbare, niet gecompleteerde of gebroken pagina’s dat geen goede klanttevredenheid kan bieden;
 • Skyscanner accepteert geen services of pagina’s da teen andere markt in gedachten hebben (bijvoorbeeld, in het Nederlandse network een Japans georienteerde website;
 • Skyscanner staat geen merk SEM-biedingen toe (inclusief verkeerd gespelde trefwoorden)
 • Skyscanner staat geen pay-per-click verkeer toe
 • Skyscanner staat geen verstorende advertenties, zoals pop up banners, toe, evenals cookie stuffing, toolbars en browser extensions of elk ander fraudulente activiteit
 • Skyscanner staat geen bots toe
 • Skyscanner staat publishers niet toe naar een pagina te verwijzen dat een transitionele pagina is; verkeer moet landen op een pagina dat niet gelijk wordt geredirect.
 • Skyscanner staat geen niet transparante websites, subnetwerken en publishers toe; het gebruikers proces moet inzichtelijk zijn
 • Skyscanner staat geen ongepast gebruik toe van het Skyscanner merk
 • Skyscanner staat geen promotie toe van het Skyscanner Affiliaton netwerk door verkeerd gespelde domeinen van het merk Skyscanner, onze concurrenten of andere soorten van verkeerd gespelde domeinen
 • Skyscanner staat pagina’s toe die niet reis gerelateerd zijn, met de uitzondering van illegale content, drugs of erotische inhoud dat niet is afgestemd op onze waarden
 • Skyscanner heeft het recht om publishers te pauzeren of te verwijderen, zonder waarschuwing als een van de bovenstaande activiteiten gebeurd of als er verdachte omstandigheden zijn met betrekking tot fraude of elke andere activiteit dat niet overeenkomt met de waardes van Skyscanner.

 

Als je Skyscanner opent via de oude interface zal de hieronder getoonde widget niet werken. Ga hiervoor naar deeplink generator tool.
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>