HP Store affiliate programma

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten biedt HP een breed scala van IT-producten en diensten aan: van computers, printers, monitoren en accessoires tot inkt, toners en papier.
 

Kijk voor actuele acties van HP Store op tdnieuws.nl >>

 

Vergoedingen

Product group Sale ISale
Fixed % Fixed %
Inkjet Printer 0.0 3.0 0.0 3.0
Consumer Laptops / Desktops 0.0 4.0 0.0 4.0
Accessories / Business Printers 0.0 4.0 0.0 4.0
Commercial Laptops / Desktops / Workstations 0.0 4.0 0.0 4.0
Supplies 0.0 4.0 0.0 4.0
Business Store - Inkjet Printer 0.0 3.0 0.0 3.0
Business Store - Consumer Laptops / Desktops 0.0 4.0 0.0 4.0
Business Store - Accessories / Business Printers 0.0 4.0 0.0 4.0
Business Store - Commercial Laptops / Desktops / Workstations 0.0 4.0 0.0 4.0
Business Store - Supplies 0.0 4.0 0.0 4.0


Uitgebreide programmabeschrijving

Onze visie is om technologie te maken die het leven voor iedereen —  elke persoon, elke organisatie en iedere gemeenschap over de hele wereld beter maakt. Dit motiveert en inspireert ons om te doen wat we doen. Te maken wat we maken. Om uit te vinden en te vernieuwen. Om ervaringen te creëren die blijven verbazen. We zullen niet stoppen vooruitstrevend te zijn, omdat jij niet zal stoppen vooruitstrevend te zijn. Je bent opnieuw aan het uitvinden hoe je werkt. Hoe je speelt. Hoe je leeft. Met onze technologie zul je de wereld opnieuw uitvinden. Dit is onze roeping. Dit is een nieuwe HP.
 
Blijf vernieuwen
 
De HP Online Store is gespecialiseerd in laptops, desktops, accessoires/randapparatuur, printers en printer benodigdheden voor thuis en op kantoor. Snelle en gratis verzending bij aankopen boven €15. Voor 19.30 besteld, morgen in huis. Daarnaast staat ons sales support team voor je klaar.
 
HP Online Store
 
Er zijn veel interessante voordelen voor affiliates om het HP Online Store programma te promoten: een cookietijd van 45 dagen, een uitgebreide productfeed en een goed SEA beleid. Andere voordelen van het programma zijn deeplinking, een bovengemiddelde CR %, regelmatig affiliate incentives en een product level commissie structuur. We zijn enthousiast om nog meer met onze affiliates samen te werken en kijken altijd hoe we je kunnen helpen met het maximaliseren van je verdiensten.
 
Graphische elementen en links
 
Onze marketing campagnes en materialen (tekstlinks, banners etc.) zijn altijd up to date en beschikbaar om op je website te plaatsen. Voor het gehele netwerk zijn competitieve aanbiedingen beschikbaar evenals exclusieve vouchercodes voor partners die ons extra promotie kunnen bieden. Daarnaast heeft HP Online Store een aantal private stores voor partners die zich richten op speciale doelgroepen, waaronder aanbieders gericht op zakelijk voordeel en studenten websites.
 
De commissie hangt af van bepaalde tarieven en een correcte implementatie van de TradeDoubler tracking.
 
Keyword politics
The PPC keyword strategy for this program is restricted.
It is not authorized to bid on keywords relating to the HP brand and the names of the HP products or of its competitors. If these words would be bought, the remunerations of the publisher would be regarded as worthless.
All Keyword lists and ad copies are to be submitted to TD and HP for review prior to going live. Budgets are to be disclosed and reporting on performance is required.
Affiliates agree not to outbid Hewlett Packard on UK search engines when using search terms and phrases that relate to the HP brand, in relation to the affiliate program.
 
Keyword policy
 
Het keyword beleid van het programma is begrensd. Het is niet toegestaan om te bieden op keywords gerelateerd aan het merk HP en de namen van HP producten of van concurrenten. 
 
Alle zoekwoordenlijsten en advertentieteksten moeten eerst naar TradeDoubler en HP worden toegestuurd ter goedkeuring alvorens deze live gezet mogen worden. Budgetten gerelateerd aan deze campagnes moeten openbaar worden gemaakt en rapportage over de prestaties van gerelateerde campagnes is vereist.
 
Affiliates stemmen in om HP niet te overbieden op Nederlandse zoekmachines wanneer zoektermen en zinnen worden gebruikt gerelateerd aan het merk HP in relatie tot het affiliate programma.
 
HP Store hanteert een vrij beperkt keyword policy, echter staan wij open om uw ideeën te horen, indien u wederzijdse zakelijke kansen ziet op dit gebied neemt dan contact op met Wouter Zandee (wouter.zandee@tradedoubler.com).
 
 
HP Voorwaarden
 
HP respecteert haar klanten en prospects. Het is strikt verboden om adware of gerelateerde modules te gebruiken, ongeacht de wijze van targeting.
 
HP respecteert haar partners en concurrenten. Het is strikt verboden om een van hun merknamen of URL te gebruiken.
 
Voor elke validatie of specifieke integratie van pixels, emails etc., kun je contact opnemen met wouter.zandee@tradedoubler.com.
 
Elke integratie die niet is gevalideerd kan leiden tot verwijdering van de commissies.


Contactpersonen Tradedoubler

 
Account Manager:
Wouter Zandee
Email: Wouter.Zandee@tradedoubler.com
Telefoon: 010 - 286 3951

Aanvullende informatie

Cookietijd: 45 dagen
Maximale keuringstijd: 55 dagen
Prepayment programma: nee
Product feed: ja
Zelf deeplinks maken: ja,
Eigen referenties: ja,
API: nee
Mobiele site: ja
In-App Tracking: nee
Voucher Code Tracking: ja


Policies

Keyword marketing: beperkt toegestaan
Email marketing: Na goedkeuring preview
Cashback sites: toegestaan
Kortingscode sites: toegestaan
Social media: beperkt toegestaan


 
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>