Avis NL affiliate programma

Is We Try Harder ook uw motto? Doe dan mee aan het Avis-affiliateprogramma en bied de bezoekers van uw website toegang tot ons wereldwijde netwerk van meer dan 5450 verhuurlocaties.
 
Avis is een toonaangevende huurautoleverancier die vooral het premium commerciële en vrijetijdssegment van de reisindustrie bedient. Avis is al bijzonder lang bezig met de innovatie van de autoverhuurindustrie en is een van de grootste merken ter wereld wat betreft klantloyaliteit.

Verdien tot 8% per reservering voor alle in aanmerking komende huren
Veelgestelde vragen filialen
 

Vergoedingen

Event Sale
Sale 8 %

Uitgebreide programmabeschrijving

Waarom Avis?

 • Maximaliseer uw verdiensten door een samenwerking aan te gaan met Avis, een van de meest herkenbare reismerken ter wereld met 5450 locaties in 165 landen.
 • Toonaangevend commissiepercentage van 8% met regelmatige stimulansen voor het verbeteren van verdiensten voor bepaalde producten, locaties en huurdatums.
 • Toegang tot een grote hoeveelheid regelmatig bijgewerkt(e) beeldmateriaal, links en informatie over het Avis-merk waarmee u Avis op uw website kunt promoten.
 • Filialen zijn ook onderdeel van drie centraal uitgevoerde uitverkoopperiodes gedurende het jaar, waardoor u uw aantal verkopen tijdens deze periodes kunt vergroten.
 • Dankzij de modernste trackingmethodes worden alle verkopen die u voor Avis mogelijk maakt op betrouwbare wijze bijgehouden. Met de website TradeDoubler checkt u eenvoudig de actuele hoogte van uw inkomsten via Avis.
 • Responsief en behulpzaam accountteam voor al uw verzoeken en vragen.
Voor onze klanten
 • Auto’s over de hele wereld - meer dan 5450 locaties in 165 landen, inclusief alle grote steden en luchthavens
 • Auto’s voor elke situatie - van stadsauto’s en gezinshatchbacks tot MPV’s, SUV’s en premium voertuigen; huur de perfecte auto uit het Avis-wagenpark.
 • Merk en model gegarandeerd - dankzij de Select Series rijdt u in de auto die u boekt.
 • Essentiële optionele extra’s > navigatiesystemen, kinderzitjes, vooraf betaalde brandstof-optie, dekking eigen risico, reisconciërge en reisverzekeringsproducten
 • Flexibiliteit voor autohuur op maat > dag-, week- en weekendtarieven; eenrichtingshuur, pakketten speciaal voor families en jonge huurders
 • Avis Preferred > Het Avis-autoverhuur-loyaliteitsprogramma. Sla de rij over dankzij vooraf ingevuld papierwerk, en verdien gratis upgrades, huren en nog veel meer als u bij Avis huurt.
 • Wereldwijde partnervoordelen > profiteer van bonusmijlen als u met een van onze partners reist. 
 • Eenvoudige huur > bespaar tijd dankzij online check-in, direct inleveren en online factureren

Voor onze filialen

Regelmatig bijgewerkt aanbod grafisch en tekstmateriaal inclusief seizoensgebonden materiaal > beschikbare opmaken zijn:
- horizontaal leaderbord - 728x90
- dubbele MPU - 300x600
- MPU - 300x250
- verticale rechthoek - 336x280 -
- verticale skyscrapers - 120x600 & 160x600
 
Regelmatige promoties voor het vergroten van conversies; inclusief drie centraal geleide verkoopperiodes met bijgeleverd materiaal.
Exclusieve aanbiedingen beschikbaar voor gesloten gebruikersgroepen (locaties met registratiefunctionaliteit)
Verdien tot 8% per reservering voor alle in aanmerking komende verhuur
Ad-hoc Bonuscommissie aangeboden voor de ondersteuning van sleutelinitiatieven
Trackingperiode van 30 dagen erkent indirecte doorverwijzing (afhankelijk van bevestiging gegevens)
Belangrijke info

Wat is onderdeel van het Avis-programma
Het Avis Europe Affiliate-programma is bedoeld om de verhuur van auto’s en bestelwagens te stimuleren via de websites in het VK, FR, DE, IT, ES, AT, DK, SE, BE, NL en CH; met huurauto’s die kunnen worden opgehaald in CH, CS, DE, DK, ES, FR, GB, GR, IT, LU, NL, PT, BA, BG, EE, EG, FI, HR, HU, IE, IL, IS, JO, KF, LB, LT, LV, MA, MT, MY, NO, OM, PL, QB, QS, QV, RI, RO, SA, SE, SG, SW, TN, TR, UA, UE en ZA. Avis beloont filialen die reserveringen genereren voor de vooraf betaalde en niet-vooraf betaalde tarieven (afhankelijk van de uitsluitingen hieronder).

Lead Sales
Lead Sales zijn verkopen waarbij een klant een voorlopige reservering voor een auto of bestelwagen maakt. Omdat klanten Avis alleen hoeven te betalen als ze een huur voltooien, vinden veel niet-vooraf betaalde reserveringen nooit plaats (deze worden geannuleerd of de klant komt niet opdagen). Omdat Avis vanuit goede wil opereert wat betreft vooraf betaalde reserveringen, worden deze op dezelfde manier behandeld als niet-vooraf betaalde reserveringen.
 
Wat is uitgesloten van het Avis-programma
Contract-, partner- en zakelijke tarieven (CR) - reserveringen van klanten via een bedrijfscontractueel tariefprogramma komen niet in aanmerking voor commissie, omdat dit speciale, vooraf afgesproken tarieven betreffen tussen Avis en bepaalde organisaties. Omdat de klanten die onderdeel zijn van deze organisaties verplicht zijn om bij Avis te huren, bieden de betaalde tarieven geen ruimte voor marketingkosten of een aanbrengcommissie. Reserveringen worden bijgehouden, omdat de verkoop van contracttarieven wordt geweigerd en geen filiaalcommissie wordt toegekend. Zorg ervoor dat de kortingscodes op uw site direct door Avis zijn geleverd, zodat u kunt voorkomen dat een zakelijk of partnertarief wordt toegepast.

Reserveringen touroperators/reisbureaus - indien een reservering via een touroperator of een touroperatortariefprogramma is uitgevoerd, wordt geen commissie uitbetaald door Avis, omdat de touroperator bepaalt hoeveel commissie wordt uitbetaald aan de filialen.

Dubbele claims - Avis kent een doorgestuurde reservering slechts toe aan een enkele partij. Indien een doorgestuurde reservering door meerdere partijen wordt geclaimd, worden directe (in-sessie) referrers altijd het eerst gecrediteerd. Indien er geen directe referrer is, worden de bijgehouden verkopen toegekend aan de referrer waar het eerst geklikt is. 


Referenties die meer dan 30 dagen na klikken worden geclaimd.


Reserveringen die zijn geannuleerd.
 
Huren buiten EMEA - huren naar landen buiten EMEA krijgen geen commissie toegekend. Een volledige lijst met locaties vindt u hierboven, en u kunt een meer gedetailleerde lijst krijgen indien u dit wenst.

Het goedkeurings-/betalingsproces

Het Avis-programma maakt gebruik van een wachtperiode van 365 dagen voor het beheer van de grote toename van niet in aanmerking komende referrals. Dit helpt bij het verbeteren van de accuraatheid van de gerapporteerde gegevens in het filiaaldashboard, omdat de gegevens alleen gerelateerd zijn aan goedgekeurde referrals.

Avis wil een eerlijke wederzijdse relatie met de filialen. Dit is bedoeld om filialen te helpen en belonen voor het ondersteunen van de doelstelling voor kwalitatief hoogstaand verkeer en het genereren van inkomsten op een open en eerlijke manier. Indien wordt vastgesteld dat een filiaal activiteiten onderneemt die inbreuk vormen op de programmavoorwaarden, het merk Avis beschadigen of een negatieve impact hebben op de doelstellingen, worden deze filialen verwijderd en worden alle inkomsten van dergelijke activiteiten ingehouden of teruggeclaimd.
 

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Jerrol Suitela (jerrol.suitela@tradedoubler.com)

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nl@tradedoubler.com)

Aanvullende informatie

 
 
Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 365 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Nee

Policies

Keyword marketing: Gesloten
Email marketing: Toegestaan, na goedkeuring preview
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan
 

Tracking

Tracking vindt plaats op basis van last cookie counts en fingerprint tracking.

Beëindigen samenwerking

Publishers* met wie Avis de samenwerking niet wil continueren, dienen binnen 5 werkdagen hun links/banners te verwijderen. 5 werkdagen na de berichtgeving zal de samenwerking worden beëindigd.
*Dit geldt voor alle publishers, m.u.v. fraude publishers. Deze kunnen per direct worden afgesloten.
    1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>