Direct Ferries affiliate programma

Directferries.nl, een onpartijdige ferry ticketing website biedt u een snelle en eenvoudige manier om meer dan 1000 overtochten naar vrijwel iedere haven in Europa en Noord-Afrika te vergelijken en boeken.

Direct Ferries werd opgericht in 1999 en biedt het meest uitgebreide portfolio in de ferry transportsector, en ondersteunende producten en diensten van onze zorgvuldig geselecteerde partners, waaronder pechhulp in heel Europa, voordelige treinkaartjes en accommodaties.

Een werkelijk pan-Europese onderneming met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zwitserland, Direct Ferries Ltd beheert directferries.nl en heeft gelokaliseerde versies in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland, België, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Griekenland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

Kijk voor actuele acties van Direct Ferries op tdnieuws.nl >>
 

Direct Ferries

Vergoedingen

Event Sale
Sale 4 %

Uitgebreide programmabeschrijving

Directferries.nl, een onpartijdige ferry ticketing website biedt u een snelle en eenvoudige manier om meer dan 1000 overtochten naar vrijwel iedere haven in Europa en Noord-Afrika te vergelijken en boeken

Goede inhoud

Wij hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze website de bezoekers precies biedt wat ze zoeken, snel en makkelijk bruikbaar met genoeg informatie die u nodig heeft om uw volgende reis te plannen, waaronder veerbootmaatschappijen, routes en havengids, en beoordelingen door eerdere reizigers.

Beste tarieven

Met een uniek boekingssysteem dat direct in verbinding staat met diverse veerbootmaatschappijen kunt u snelle en eenvoudig prijzen voor tickets en geschikte alternatieven vergelijken naar alle populaire bestemmingen.

One-stop ferry winkel

Wij bieden overtochten voor alle soorten voertuigen ongeacht of ze voor commerciële of privé-doeleinden worden gebruikt.

Zeer gerenommeerde

Wij hebben naast een positieve reputatie de beste prijzen, genoeg keuze en leveren sinds onze oprichting diensten aan miljoenen.

Exclusieve aanbiedingen

Wij krijgen dankzij onze koopkracht toegang tot exclusieve deals, die nergens anders te krijgen zijn. U bespaart veel geld.

Wat is in de aanbieding?

  • 214 veerbootmaatschappijen en Eurotunnel
  • 2697 ferry routes in heel Europa en Noord-Afrika
  • Keuze uit ongeveer 743 havens
  • Veerdiensten van en naar meer dan 242 landen en eilanden


Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Jesse van de Kamp (response.nl@tradedoubler.com)
Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nl@tradedoubler.com)

Aanvullende informatie

 
 
Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 60 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Ja, Uitgebreide product datafeeds met binnen een jaar +20.000 producten

Policies

Keyword marketing: Gesloten
Email marketing: Toegestaan, na goedkeuring preview
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan

Tracking

Tracking vindt plaats op basis van last cookie counts en fingerprint tracking.

Beëindigen samenwerking

Publishers* met wie Direct Ferries de samenwerking niet wil continueren, dienen binnen 5 werkdagen hun links/banners te verwijderen. 5 werkdagen na de berichtgeving zal de samenwerking worden beëindigd.
*Dit geldt voor alle publishers, m.u.v. fraude publishers. Deze kunnen per direct worden afgesloten.
     1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>