Orange affiliate programma

Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg. Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten.
 

Vergoedingen

Segment Staffel Sale vergoeding
General 0 – 150 sales €10,- op Tempo Easy
Silver 151 – 300 sales €12,- op Tempo Touch
Gold > 300 sales €14,- op Tempo Giga


Uitgebreide programmabeschrijving

Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg. Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België. Op de zakelijke markt biedt Orange mobiele en vaste telefonie aan, alsook breedbandinternet. Als gevestigd telecombedrijf heeft Orange een uitgebreid aanbod van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, inclusief aanbiedingen die gebaseerd zijn op big data en het Internet of Things (IoT). Orange is ook een groothandelsbedrijf en verleent zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en diensten. Orange heeft ruim 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en investeert constant in zijn superieure mobiele netwerk. Dat performante netwerk omvat de volgende technologieën: 2G, 3G, 4G, 4G+ en 4.5G. Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange Groep, één van de toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internettoegang, en een wereldleider voor telecomdiensten voor bedrijven. Orange Belgium is genoteerd op de Beurs van Brussel.


Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Jerrol Suitela (jerrol.suitela@tradedoubler.com)
T: +31 (0)10 2863977
Publisher Manager:
Publisher Support (publisher.nlbe@tradedoubler.com)
T: +31 (0)10 2863977

Kijk voor actuele acties van Orange op tdnieuws.be >>

Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: max 30 dagen
Prepayment programma: ja
Product feed: nee
Zelf deeplinks maken: nee
Mobiele site: nee


Policies

Keyword marketing: Niet toegestaan
Email marketing: Toegestaan (na goedkeuring preview)
Cashback sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Niet toegestaan
Social media: Toegestaan


Klik hier om u aan te melden


  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>