Roompot Vakanties (277548)
Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en Europa’s nummer twee. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 185 vakantieparken in Nederland en andere Europese landen in het portfolio, van premium resorts tot comfortabele parken en aantrekkelijke campings.
Over Roompot
Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en is in de afgelopen 50 jaar van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider met een internationaal aanbod in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en meer. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Goes, Zeeland.

Wat de bestemming ook is, het is te vinden bij Roompot. Roompotgunt het iedereen om zijn persoonlijke bestemming te vinden. Een plek waar alles klopt. Een plek waar gasten meer dan welkom zijn. Een plek waar gasten écht tot zichzelf en elkaar kunnen komen. Een plek die jouw bestemming heet. Het is de stip op de horizon waar Roompot zich elke dag met veel liefde en energie voor inzet.

Waarom het Roompot Vakanties programma?

 • Grootste aanbieder van vakantieparken en campings in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk
 • Aantrekkelijke commissie
 • Breed assortiment vakantiewoningen en vakanties van luxe tot kindvriendelijk
 • Regelmatig conversie verhogende acties en aantrekkelijke incentives

Vergoedingen
 • General: 3%
 • Silver: 4%
 • Goud: 5%
 • Platinum: 6%

Aanvullende informatie
 • Cookietijd: 30 dagen
 • Maximale keuringstijd: 30 dagen
 • Gemiddelde keuringstijd: 20 dagen
 • Prepayment programma: nee
 • Product feed: ja
 • Zelf deeplinks maken: ja
 • Eigen referenties: ja
 • API: nee
 • Mobiele site: ja
 • In-App tracking: nee
 • Voucher Code tracking: nee

E-mailmarketing
E-mailmarketing is enkel toegestaan na expliciete goedkeuring van desbetreffende mailings door de adverteerder. U kunt previews ter accordering voorleggen aan Tradedoubler. Cashback op mailings is niet toegestaan.

SEA
Zoekmachinemarketing is niet toegestaan op merknamen en parknamen van Roompot Vakanties of spellingsvarianten hiervan zoals: roompot, roompot vakanties, rpholidays, katjeskelder, hof domburg etcetera. kijk voor meer informatie op https://www.roompot.be/informatie/over-roompot/affiliate/seapolicy/. Direct linking vanuit zoekmachines is niet toegestaan.

Iframe
Pagina’s in een iframe inladen is niet toegestaan.

Kortingscodes & cashback
Kortingscode- en cashbackwebsites zijn niet toegestaan.

(Sub)netwerken & Display
(Subnetwerken & Display en media-inkoopwebsites zijn niet toegestaan.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies.

Ontdubbeling
Ontdubbeling vindt naast het affiliatekanaal plaats op basis van last click counts tegen de volgende kanalen: SEA (non-branded), Retargeting en E-mailmarketing.

Exclusieve acties voor partners
Sales die binnenkomen via exclusief opgezette acties voor onze partners, zullen niet worden gevalideerd daar deze specifiek voor partners zijn opgezet en niet voor affiliate kanalen.

Promotiemateriaal
Het is niet toegestaan om zelfgemaakt promotiemateriaal te gebruiken waarin het logo, de merknaam of parknaam wordt gebruikt. Er is een ruime keuze aan promotiemateriaal in diverse formaten welke beschikbaar is via de deeplink generator. Alle beeldmateriaal van Roompot mag enkel en alleen gebruikt worden ter promotie van Roompot en niet voor algemene doeleinden.

Uitzondering vergoeding
Er wordt geen vergoeding gegeven op boekingen naar Beach Houses Den Haag en wij willen u vragen om geen actieve promotie te doen voor deze strandhuisjes.

Autoriteit Consument & Markt: bijkomende kosten verplicht melden
De ACM eist dat gasten de correcte prijs te zien krijgen. De eerste publicaties omtrent boetes die de ACM in dat kader heeft opgelegd zijn het afgelopen jaar in de media gekomen. Dit scherpt het bewustzijn aan om de prijzen transparant te tonen.

Samen (Roompot en de publishers) moeten we zorgen dat bij het tonen van een prijs het meteen duidelijk is welke bijkomende kosten er zijn. Wees er dus extra scherp op en vermeld een disclaimer bij het noemen van prijzen of vanaf prijzen. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

Prijs en disclaimer moeten in één oogopslag zichtbaar zijn. Indien er kortingspercentages worden genoemd dan is het belangrijk altijd duidelijk te vermelden dat het tot x procent korting is.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn bij Roompot terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt.


Geaccepteerde publishers
       


 1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>