Disneyland® Paris is de #1 bestemming in Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening en het 5e grootste hotelcomplexen in Frankrijk. Het bestaat uit twee themaparken (het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park), 7 Hôtels Disney® en Les Villages Nature® Paris by Center Parcs en een groot aanbod aan restaurants. Ten slotte behoren Disney Village®, een entertainment en shopping complex, en Golf Disneyland, een golfbaan met 27 holes ook tot de bestemming.

Het resort is een magische plek waar dromen uitkomen! Sprookjes komen tot leven in verschillende themalanden vol iconische attracties, spectaculaire shows en parades. Het is de enige plek waar gasten Disney, Pixar, Stars Wars en Marvel avonturen écht kunnen beleven en hun favoriete Disney Figuren kunnen ontmoeten, van Mickey Mouse en zijn vrienden, tot Disney Prinsessen en Marvel Superhelden.

Wil jij met jouw bezoekers onze magische plek, vlakbij Parijs, waar magie tot leven komt, delen ?

Wanneer je deelneemt aan ons affiliate programma kan je bezoekers van jouw website de www.disneylandparis.com producten aanbieden tegen de de beste prijs :

 • Arrangementen, inclusief tickets voor de Parken en hotel/resort-overnachting
 • Toegangstickets voor de Disney Parken

 

Jouw voordelen als Disneyland Paris affiliate:

 • Aantrekkelijke commisies van 3,5% tot 9%, afhankelijk van het verkochte product
Verblijven Tickets
 • 30 dagen cookie lifetime
 • Campagnes met effectieve marketing materialen (dynamische en statische banners, afbeeldingen, video’s, emailing, etc.)
  • Een voorbeeld van een dynamische banner is te vinden onder de volgende AD ID : 22921934 of naam: 19_NL_MainOffer_300x250_html
  • Een voorbeeld van een statische banner is te vinden onder de volgende AD ID : 21911110 of naam : 19_NL_MainOffer_300x250
 • Nieuws over Disneyland Paris voor jou om te delen op je websites en social media, met dank aan http://disneylandparis-news.com  & https://news.disneylandparis.com. Hier vindt u onze laatste uitgeversnieuwsbrief met verdere cruciale informatie over onze huidige voordelen en het affiliateprogramma in het algemeen. Zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor om de informatie direct te ontvangen.
 • Erkopen snel toegedeeld
 • Betrouwbare partner met persoonlijk contact
 • Pending periode 365 dagen

Een hoogtepunt uit het Disneyland Paris programma: het gebruik van een poly attributie model voor eerlijke commissie! Het attributiemodel houdt rekening met jouw bijdrage aan het klanttraject op alle verkopen via verschillende kanalen en bepaalt jouw persoonlijke commissie voor elke verkoop. Deze commissie is afhankelijk van jouw bijdrage binnen de klantreis en je ontvangt een commissie voor elke verkoop waaraan je heeft bijgedragen, niet alleen voor de laatste-klikverkopen.

Het algoritme werkt op basis van 3 stappen:

 

-

 

Step 1: Calculatie op basis van de Performance rate
Voor elk onderdeel in de funnel, berekent het algoritme de performance rate.
Hierbij word gekeken in hoeverre een kanaal de capaciteit en positie heeft om een sale in de funnel te beïnvloeden.

Stap 2: Calculatie op basis van de Opportunism rate
Voor elk onderdeel in de funnel, berekent het algoritme de opportunism rate.
Het opporunism rate identificeert kanalen die invloed kunnen hebben op het aankoopbesluit van een consument t.o.v. kanalen die sales genereren op basis van een bestaande vraag (consumenten die sowieso al van plan waren te kopen).

Step 3: Calculatie op basis van de Score
Voor elk onderdeel in de funnel, vermenigvuldigt het algoritme de
performance rate met jouw opportunism rate, wat uiteindelijk resulteert in een score. Deze score bepaalt het gewicht & de bijdrage aan een sale.

Meer informative hierover vind je hier.

Lees de voorwaarden zorgvuldig door voordat je met ze akkoord gaat door je aan te melden voor het affiliate programma: hier.

We voegen ook de Affiliation Guidelines toe die je zullen helpen om de brand image van Disneyland Paris op een correcte manier toe te passen en de Affiliation regels te respecteren.

Meld je nu aan!

Mocht je vragen hebben over het affiliate programma, aarzel niet om contact op te nemen met het Artefact affiliate team.

Met vriendelijke groet,
Het Artefact affiliate team

Ha My Nguyen, Anja Heinicke,Jorge Silgado, Vitalij Lowski
disneylandparis-international-aff-de@artefact.com 1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>