Om oss

LensWay startades år 2000 och är Nordens största internetbutik för kontaktlinser och ägs idag av det globala optikföretaget Essilor, världens ledande tillverkare av glasögonglas. Vi finns på fyra skandinaviska marknader: Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret, inklusive lager och kundservice, finns i Kista strax norr om Stockholm.
Våra låga priser, prisbelönta kundservice, snabba leveranser, enkla beställningsförfarande, betalning mot faktura och starka varumärke har resulterat i att vi har en av de högsta avslutsfrekvenserna inom nordisk e-handel.
Detta i kombination med vår höga ersättningsnivå gör att vi erbjuder ett av de förmånligaste programmen på Tradedoubler.

VÅRA PRODUKTER
Vi säljer kontaktlinser från välkända märken, samt glasögon och solglasögon från våra egna märken C. Jacobsen och The Collection. Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet.
· Kontaktlinser – LensWay har Nordens största lager av linser. Vi har originallinser från populära kontaktlinstillverkare som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson och CooperVision. Hos LensWay hittar du också marknadens mest prisvärda kvalitetslinser från Everclear.

· Glasögon och solglasögon – Med egentillverkning av både bågar och glas kan vi leverera högkvalitativa glasögon som alla har råd med. Det finns något för alla. Vårt housebrand, C. Jacobsen, karakteriseras med stilren, skandinavisk design. Vi har även egna glasögonkollektioner där kunden kan hitta allt från klassiska former till trendiga kollektioner med en modern touch. Ett exempel är 5:1, vår miljövänliga kollektion, där varje båge är gjord på fem återvunna plastflaskor. Även putsduk och glasögonfodral till denna kollektion är tillverkade av plastflaskor.

SOCIALT ANSVAR - “BUY ONE, GIVE ONE”
Trots att det anses vara en mänsklig rättighet saknar en tredjedel av världens befolkning fullgod syn eller tillgång till nödvändiga hjälpinsatser. Det är därför som vi på LensWay tillsammans med vår ägare Essilor (genom stiftelsen Essilor Vision Foundation), arbetar för att förbättra synen för miljoner människor. Sedan starten år 2000 har vi hjälpt över en miljon kunder till bättre syn – och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!
Med Buy One, Give One kan du enkelt donera ett par glasögon när du köper ett par till dig själv. Det kostar dig ingenting och hjälper en människa i nöd. När vi kan göra skillnad, vill vi göra skillnad, och Buy One, Give One är en av våra sätt att göra det på.


The LENSWAY affiliate team.
Förmåner för affiliates
 • Välkänt varumärke
 • Bra ersättning
 • Kan erbjuda unika samarbeten med utvalda affiliates
LENSWAY erbjuder dig
 • Prisvärda glasögon och linser från välkända varumärken
 • Snabba leveranser på linser (vi skickar inom 24 timmar)
 • Över 3 miljoner linser på lager
 • Prisgaranti på alla produkter
 • Betalning med faktura
 • Originalprodukter
 • Flerfaldigt prisbelönt kundservice
 • Linsgaranti
 • Prova på-garanti på glasögon: är du inte nöjd efter 90 dagar får du pengarna tillbaka
Övrig information

Publisher ersättning:
General: 8%. Ersättningstrappa finns.
Vissa publishersegment kan ha högre/lägre ersättning än ovan.

Cookie period:
2 dagar
Pending/Valdiering:
40 dagar

Regler för annonsering:
Det är viktigt att du följer Tradedoubler och LensWays regler för annonsering, görs inte det kan vi komma att stänga av samarbetet och ta bort intjänad ersättning.

Fusk innebär att bryta mot reglerna för annonsering som du ser nedan, det kan också vara att tex driva trafik från en annan site än vad som är registrerat. Vi kommer även att undersöka om vi ser flera köp från samma ip-adress.

De villkor man godkänner när man annonserar åt LensWay är förutom Tradedoublers affiliateavtal följande:

Annonsmaterial:
Annonserna som finns i programmet är de som ska användas, egen grafik får skapas men då måste ni maila oss för att få okej. Det är okej att skapa egna textlänkar med redaktionellt innehåll och tips osv.

Reward/cashback och lojality-siter:
Annonsering med incitament är ett område som vi fokuserar stort på. Rätt utfört är det en metod som kan generera goda affärsmöjligheter. Kontakta oss på publisher.se@tradedoubler.com för att arrangera ett upplägg som är optimalt för dina behov. Vi har möjlighet att tillämpa en procentuell ersättning på ordervärdet ifall detta passar era marknadsföringsaktiviteter bättre.

Voucher/rabattkodsiter:
Begränsat. Kontakta oss för mer mer information.

Direktlänkning:
Att direktlänka till olika produkter/varumärken/erbjudanden är okej.

Rabattkoder:
Vi arbetar aktivt med ett varierat utbud av erbjudanden som är tillgängliga för alla kunder på den webbplats som vi vill marknadsföra men har också specialerbjudanden som vi vill marknadsföra via särskilt utvalda partner. Kontakta oss på affiliate@lenswaygroup.com eller publisher.se@tradedoubler.com om du tror att du skulle kunna bidra till goda affärer med hjälp av specialerbjudanden via rabattkoder eller omdirigeringslänkar eller behöver information om alla webbplatserbjudanden.
Partners får inte marknadsföra rabattkoder som inte distruberats via affiliate programmet. Ser vi att detta missköts, kommer vi behöva avsluta samarbetet med den partner som inte följer reglerna.

Marknadsföring via e-post
Det är inte tillåtet att skicka reklam å LensWays vägnar till någon person som inte har accepterat sådan reklam. All reklam måste ha accepterats aktivt och i enlighet med lokal lagstiftning och praxis. Det är inte tillåtet att ange LensWay som avsändare utan särskilt tillstånd. Det är inte tillåtet att annonsera om LensWay via tredje parts-databaser utan föregående skriftligt tillstånd. All e-postaktivitet som kan klassificeras som skräppost enligt lokal praxis är förbjuden.

Vi är mycket tacksamma över att du vill driva e-postkampanjer för oss och kommer att göra vårt bästa för att se till att vi blir framgångsrika. Kontakta LensWay på affiliate@LensWay.com för information om bästa praxis. Var noga med att se till att material, avsändarinformation, ämnesrad, landningssida, erbjudande, tecken/kommunikation som man inte bör använda, timing i förhållande till andra aktiviteter osv. hanteras på ett korrekt sätt då detta har stor påverkan på slutresultatet.

Keyword/ SEM-policy
Closed.

• LensWay är ett skyddat varumärke och det är inte tillåtet att använda LensWay, eller någon variant på ordet LensWay, inklusive alternativa stavningar, som sökterm eller som del av en sökterm, i någon sökmotor utan föregående skriftligt tillstånd.

• Det är inte tillåtet att skapa direktlänkar till LensWays webbplats i sökmotorns annonssystem utan skriftligt tillstånd.

• Det är inte tillåtet att använda ordet LensWay, eller varianter av detta ord, på något sätt, delvis eller i sin helhet, i webbadresser, annonstexter eller ämnesrader.

• Alla annonstexter och ämnesrader/rubriker måste överensstämma med vad som kommuniceras på LensWays webbplats.

• Det är inte tillåtet att använda någon text eller kommunikation som på något sätt skiljer sig åt från vad som kommuniceras, och visas öppet för alla besökare, på LensWays webbplats. Om du således marknadsför ett specifikt godkänt erbjudande som inte är tillgängligt för alla på LensWays webbplats, är det inte tillåtet att kommunicera det erbjudandet i annonsen utan särskilt skriftligt tillstånd.

• Det är inte tillåtet att använda LensWays konkurrenters varumärken för att driva trafik till företagets webplats.

• Display URLs som inte är tillåtna att använda är www.LensWay.se eller www.LensWay.com
. Om du har några som helst frågor, undrar över ett format eller är tveksam över vad som är okej eller inte, maila oss på affiliate@lensway.com.

För övrigt gäller Tradedoublers affiliateavtal som godkänns vid registrering.
Uppdaterad information:
Please note that it is an important part of your responsibility as a publisher, to be updated on what offers are valid and that you go through your sites and remove all inactive offers. Failure to do so is the same as breaking the program rules and can any time result in a shut down of the publishers who have inactive offers on the site.

First-Party Tracking
This program has implemented our First-Party Tracking solution. Conversions will be tracked on all browsers, including Safari with the ITP 2.0 update.


Cookie Period

2 dagar

Accepterade publishersamarbeten
           

Är det första gången du använder dig av Tradedoubler? Det är enkelt att sätta igång...

 1. Fyll i din e-mail och klicka på "kom i gång". Du blir då förflyttad till Tradedoublers hemsida.
 2. Skriv in adressen till din websida och de övriga uppgifterna - det är tre korta sidor och det tar ett par minuter.
 3. När det är klart skickas en länk till dig som aktiverar ditt konto. Det är allt!
Steg 1 av 3: fyll i din e-mail nedan: >