TIETOA MEISTÄ

LensWay perustettiin vuonna 2000 ja olemme Pohjoismaiden suurin piilolinssien verkkokauppa. Nykyään LensWayn omistaa globaali optiikka-alan yritys Essilor, joka on maailman johtava silmälasilinssien valmistaja. Toimimme neljällä Skandinavian markkinoilla: Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Pääkonttori, mukaan lukien varasto ja asiakaspalvelu, sijaitsevat Kistassa, Tukholman pohjoispuolella.

Meidän edulliset hintamme, palkittu asiakaspalvelu, nopeat toimitukset, yksinkertaiset tilausmenetelmät, ​​maksaminen laskulla ja vahvat tuotemerkit ovat johtaneet siihen, että meillä on yksi korkeimmista konversioprosenteista Pohjoismaisissa verkkokaupoissa.

Tämä yhdessä korkean korvaustasomme kanssa tarkoittaa, että olemme Tradedoublerissa yksi parhaimpia etuja tarjoavista ohjelmista.

TUOTTEEMME
Myymme piilolinssejä tunnetuilta tuotemerkeiltä sekä silmälaseja ja aurinkolaseja omilta tuotemerkeiltämme C. Jacobsen ja The Collection. Meiltä voit nopeasti ja helposti ostaa edullisia ja korkealaatuisia optiikka-alan tuotteita.

· Piilolinssit - LensWaylla on Pohjoismaiden suurin piilolinssivarasto. Meillä on alkuperäisiä piilolinssejä suosituilta piilolinssien valmistajilta, kuten Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson ja CooperVision. LensWayltä löydät myös markkinoiden edullisimmat Everclear linssit.

· Silmälasit ja aurinkolasit - Valmistamalla itse kehykset sekä silmälasilinssit voimme toimittaa laadukkaita silmälaseja, joihin kaikilla on varaa. Jokaiselle on jotakin. Meidän housebrand, C. Jacobsenille, on tunnusomaista tyylikäs skandinaavinen muotoilu. Meillä on myös omat silmälasimallistomme, joista asiakas voi löytää klassisista muodoista trendikkäisiin mallistoihin, modernilla touchilla. Esimerkkinä ympäristöystävällinen mallisto 5: 1, jossa kukin kehys on valmistettu viidestä kierrätetystä muovipullosta. Tämän malliston puhdistusliina ja silmälasikotelo ovat myös valmistettu muovipulloista.


SOSIAALINEN VASTUU - “BUY ONE, GIVE ONE”
Huolimatta siitä, että hyvää näkökykyä pidetään ihmisoikeutena, kolmanneksella maailman väestöstä puuttuu riittävä näkökyky tai mahdollisuus tarvittaviin avustustoimiin. Siksi me LensWayllä työskentelemme yhdessä omistajamme Essilorin kanssa (Essilor Vision Foundationin kautta) miljoonien ihmisten näkökyvyn parantamiseksi. Vuoden 2000 alusta lähtien olemme auttaneet yli miljoona asiakasta parantamaan näköä - ja haluamme intohimoisesti auttaa vieläkin useampia, päivittäin!

Buy One, Give One konseptin avulla voit helposti lahjoittaa silmälasit, kun ostat itsellesi lasit. Se ei maksa sinulle mitään ja auttaa apua tarvitsevaa ihmistä. Kun voimme parantaa maailmaa, haluamme tehdä sen ja Buy One, Give One on yksi tapamme tehdä niin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä affiliate@lenswaygroup.com


The LENSWAY affiliate team.
For affiliates
 • Tunnettu tuotemerkki
 • hyvä korvaus
 • Voi tarjota ainutlaatuista yhteistyötä valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa
LENSWAYN EDUT
 • Edulliset silmälasit ja piilolinssit tunnetuilta tuotemerkeiltä
 • Piilolinssien nopeat toimitukset (lähetämme 24 tunnin sisällä)
 • Yli 3 miljoonaa piilolinssiä varastossa
 • Hintatakuu kaikille tuotteille
 • Maksu laskulla
 • Alkuperäistuotteita
 • Useaan otteeseen palkittu asiakaspalvelu
 • Linssitakuu
 • Tyytyväisyystakuu silmälaseissa: Jos et ole tyytyväinen 90 päivän sisällä, saat rahat takaisin.
More information

Commission:
General: 8%. Ladder is available.
Some publisher segments may have lower or higher commission.

Cookie period:
2 päivää
Pending/Valdiering:
40 päivää

Sääntöjä:
Luethan nämä läpi ennenkuin aloitat mainostamisen. Mikäli sääntöjä ei noudateta, seurauksena ohjelmasta poissulkeminen.

Mainosmateriaali:
Vain järjestelmästä löytyviä bannereita saa käyttää. Jos teet omia bannereita lähetä ne tarkastettavaksi Lenswaylle (viesti englanniksi): affiliate@lenswaygroup.com

Sähköpostimainonta:
Lensway haluaa mielellään olla mukana uutiskirjeissä, mutta lähetä luonnos ennen lähetystä Lenswaylle: affiliate@lenswaygroup.com. Ei ole sallittua käyttää Lenwayta lähettäjänä.

Reward/cashback ja loyalty-saitit
Lensway keskittyy isosti kannustimilla mainostamiseen.


Vouchersites
Limited: contact us for more information.

KEYWORD/SEM-policy: Closed

Hakukonemarkkinointia koskeva käytäntö
LensWaylle on tärkeää hallita kaikkea toimintaansa Googlessa ja muissa hakukoneissa. Kehotamme kuitenkin sinua ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat keskustella yhteistyöstä, jonka myötä saat mahdollisuuden toimia tiettyjen ehtojen puitteissa. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen affiliate@lenswaygroup.com, jos uskot, että palveluistasi voisi olla meille molemminpuolista hyötyä.

• LensWay on suojattu tuotemerkki, eikä LensWaytä tai mitä tahansa LensWay-sanan muunnosta saa erilaiset kirjoitusmuodot mukaan luettuna käyttää hakuterminä tai osana hakutermiä missään hakukoneessa ilman etukäteen annettua kirjallista suostumusta.

• LensWayn verkkosivustoon ei saa luoda suoria linkkejä hakukoneiden mainosjärjestelmistä ilman kirjallista suostumusta.

• LensWay-sanaa tai sen muunnoksia ei saa käyttää millään tavalla osittain tai kokonaisuudessaan verkko-osoitteissa, mainosteksteissä tai aiheriveillä.

• Kaikkien mainostekstien ja aiherivien/otsikoiden on noudatettava sitä, mitä LensWayn verkkosivuilla sanotaan.

• Mitään tekstiä tai viestiä ei saa käyttää LensWayn verkkosivuilla sanotusta ja kaikille kävijöille avoimesti näkyvästä poikkeavalla tavalla. Jos markkinoit näin tiettyä hyväksyttyä tarjotusta, joka ei ole kaikkien nähtävissä LensWayn verkkosivuilla, tarjouksesta ei saa kertoa mainoksessa ilman erillistä kirjallista suostumusta.

• LensWayn kilpailijoiden tuotemerkkejä ei saa käyttää liikenteen ohjaamiseksi yrityksen verkkosivuille.

• URL-osoitteet, joiden käyttö on kielletty, ovat www.LensWay.fi ja www.LensWay.com.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai olet epävarma sen suhteen, mikä on sallittua ja mikä ei, ota meihin yhteyttä.


Updated offers
Please note that it is an important part of your responsibility as a publisher, to be updated on what offers are valid and that you go through your sites and remove all inactive offers. Failure to do so is the same as breaking the program rules and can any time result in a shut down of the publishers who have inactive offers on the site.

First-Party Tracking
This program has implemented our First-Party Tracking solution. Conversions will be tracked on all browsers, including Safari with the ITP 2.0 update.


Cookie Period

2 päivää

Accepted publishers
           


 1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina "kirjaudu".
 2. Täytä tietosi - siihen menee vain muutama minuutti.
 3. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla aktivoit tilisi.
>