Om os

LensWay blev etableret i 2000 og er Nordens største webshop for kontaktlinser og ejes i dag af det globale optikerfirma Essilor – verdens førende producent af brilleglas. Vi er repræsenteret på fire skandinaviske markeder: Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret, inklusive lager og kundeservice, ligger i Kista lige nord for Stockholm.

Vores lave priser, prisvindende kundeservice, hurtige levering, enkle bestillingsprocedurer, betaling mod faktura og stærke mærker har resulteret i, at vi har en af ​​de højeste lukningsfrekvenser inden for nordisk e-handel.

Dette kombineres med vores høje udbetalinger, hvilket betyder, at vi tilbyder et af de mest fordelagtige programmer på Tradedoubler.

VORES PRODUKTER
Vi sælger kontaktlinser fra kendte mærker samt briller og solbriller fra vores egne mærker C. Jacobsen og The Collection. Hos os kan du hurtigt og nemt købe prisvenlige optikerprodukter af højeste kvalitet.

Kontaktlinser – LensWay har Nordens største linselager. Vi forhandler originale linser fra populære kontaktlinseproducenter såsom Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og CooperVision. Hos LensWay finder du også markedets mest prisvenlige kvalitetslinser fra Everclear.

Briller og solbriller – med vores egenproduktion af både stel og briller kan vi levere briller af høj kvalitet, som alle har råd til. Der er noget for enhver smag. Vores housebrand, C. Jacobsen, er præget af stilfuldt, skandinavisk design. Vi har også vores egne brillekollektioner, hvor kunden kan finde alt fra klassiske former til trendy kollektioner med et moderne touch. Et eksempel er 5:1, vores miljøvenlige kollektion, hvor hvert stel er fremstillet af 5 genbrugte plastflasker. Selv pudseklude og brilleetuier til denne kollektion er fremstillet af plastflasker.

SOCIALT ANSVAR - “BUY ONE, GIVE ONE”
Selvom det anses for at være en menneskeret, mangler en tredjedel af verdens befolkning et tilstrækkeligt godt syn eller adgang til nødvendige hjælpemidler. Det er derfor, at vi på LensWay arbejder sammen med vores ejer Essilor (gennem stiftelsen Essilor Vision Foundation) for at forbedre synet for millioner af mennesker. Siden opstarten i 2000 har vi hjulpet over en million kunder med at få et bedre syn, og vi brænder hver dag for at hjælpe endnu mere!

Med konceptet Buy One, Give One kan du nemt donere et par briller, når du køber et par til dig selv. Det koster dig intet, men du hjælper en person i nød. Vi vil gerne gøre en forskel, når vi har mulighed for det – og det gør vi med Buy One, Give One.

Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte affiliate@lenswaygroup.com


The LENSWAY affiliate team.
Fordele for Affiliates
 • Kendt mærke
 • Bra ersättning
 • Kan tilbyde et unikt samarbejde med de udvalgte affiliates
FORDELE MED LENSWAY
 • Prisvenlige briller og linser fra kendte mærker
 • Hurtig levering på linser (vi sender inden for 24 timer)
 • Over 3 millioner linser på lager
 • Prisgaranti på alle produkter
 • Betaling via faktura
 • Originale produkter
 • Flere gange prisvindende kundeservice
 • Linsegaranti
 • Prøv brillerne derhjemme-garanti: Hvis du ikke er tilfreds efter 90 dage, får du pengene tilbage (start 2021)
Övrig information

Commission:
General: 8%. Segmentstege
Kan variere afhængigt af udgiverens segment.

Cookie period:
2 dage
Pending/Valdiering:
40 dage

Annonceregler:
Det er vigtigt, at du følger Tradedoubler og LensWays regler for reklame. Hvis dette ikke gøres, kan vi suspendere samarbejdet og fjerne den optjente indtjening.

Snyd betyder at bryde reglerne for reklame, som du ser nedenfor, det kan også være at for eksempel føre trafik fra et andet sted end det, der er registreret. Vi undersøger også, om vi ser flere indkøb fra den samme IP-adresse.

De vilkår, du accepterer, når du annoncerer for LensWay, er ud over Tradedoublers tilknyttede aftale følgende:

Annoncemateriale:
Annoncerne i programmet er dem, der skal bruges, der kan oprettes egen grafik, men så skal du e-maile os for at blive okay. Det er okay at oprette dine egne tekstlinks med redaktionelt indhold og tip osv.

Award/ cashback og loyalitetswebsteder:
Incitamentereklamer er et område, som vi fokuserer stærkt på. Brugt korrekt er det en metode, der kan skabe gode forretningsmuligheder. Kontakt os på publisher.dk@tradedoubler.com for at arrangere et layout, der er optimalt til dine behov. Vi har mulighed for at anvende en procentvis kompensation på ordreværdien, hvis dette passer bedre til dine marketingaktiviteter.

Voucher/rabatkodesider:
Begrænset. Kontakt os for mere information

Direkte link:
At linke direkte til forskellige produkter / mærker / tilbud er okay.

Rabatkoder:
Vi arbejder aktivt med et varieret udvalg af tilbud, der er tilgængelige for alle kunder på det websted, vi ønsker at markedsføre, men har også specielle tilbud, som vi ønsker at markedsføre gennem specielt udvalgte partnere. Kontakt os på affiliate@lenswaygroup.com eller publisher.dk@tradedoubler.com, hvis du tror, ​​du kan bidrage til en god forretning ved hjælp af specielle tilbud via rabatkoder eller omdirigeringslinks eller har brug for information om alle webstedstilbud.

Partnere markedsfører muligvis ikke rabatkoder, der ikke er distribueret gennem tilknyttet program. Hvis vi ser, at dette misforvaltes, er vi nødt til at afslutte samarbejdet med den partner, der ikke følger reglerne.

E-mail-marketing
Det er ikke tilladt at sende reklame på vegne af LensWay til nogen person, der ikke har accepteret sådan reklame. Al reklame skal have været aktivt accepteret og i overensstemmelse med lokal lovgivning og praksis. Det er ikke tilladt at angive LensWay som afsender uden særlig tilladelse. Det er ikke tilladt at annoncere om LensWay via tredjepartsdatabaser uden forudgående skriftlig tilladelse. Al e-mail-aktivitet, der kan klassificeres som spam i henhold til lokal praksis, er forbudt.

Vi vil være meget taknemmelige for, at du vil køre e-mail-kampagner for os og vil gøre vores bedste for at sikre, at vi lykkes. Kontakt LensWay på affiliate@lenswaygroup.com for at få oplysninger om bedste praksis. Sørg for at sikre dig, at materialet, afsenderoplysninger, emnelinje, destinationsside, tilbud, karakterer / kommunikation, som du ikke skal bruge, timing i forhold til andre aktiviteter osv. håndteres korrekt, da dette har stor indflydelse på slutresultatet.

Keyword/SEM policy: Closed

Det er vigtigt for LensWay at have fuld kontrol over vores aktiviteter på Google og andre søgemaskiner. Vi vil dog gerne opfordre dig til at kontakte os for at diskutere partnerskabsvarianter, hvor du kan få lov til at arbejde under særlige vilkår. Kontakt os gerne pr. e-mail på affiliate@lenswaygroup.com, hvis du mener, at dine tjenester eventuelt kan give os gensidige fordele.

• LensWay er et beskyttet varemærke, og det er ikke tilladt at benytte LensWay, eller nogen variant af ordet LensWay, herunder alternative stavemåder, som søgeord eller som en del af et søgeord, i nogen søgemaskiner uden forudgående skriftlig tilladelse.

• Det er ikke tilladt at oprette direkte links til LensWays websted i søgemaskinens annoncesystem uden skriftlig tilladelse.

• Det er ikke tilladt at benytte ordet LensWay, eller varianter af dette ord, på nogen måde, delvist eller i sin helhed, i webadresser, annoncetekster eller emnelinjer.

• Alle annoncetekster og emnelinjer/felter skal være i overensstemmelse med det, der kommunikeres på LensWays websted.

• Det er ikke tilladt at benytte nogen tekst eller kommunikation, der på nogen måde adskiller sig fra, hvad der kommunikeres og vises åbent for alle besøgende på LensWays websted. Hvis du således markedsfører et specifikt godkendt tilbud, som ikke er tilgængeligt for alle på LensWays websted, er det ikke tilladt at kommunikere dette tilbud i annoncen uden særlig skriftlig tilladelse.

• Det er ikke tilladt at benytte LensWays konkurrenters varemærke til at drive trafik til virksomhedens websted.

• Display URL'er, der ikke må bruges, er www.LensWay.dk eller www.LensWay.com.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er i tvivl om et format eller er usikker på, hvad der er okay eller ikke okay, så send os en mail.


Updated offers
Please note that it is an important part of your responsibility as a publisher, to be updated on what offers are valid and that you go through your sites and remove all inactive offers. Failure to do so is the same as breaking the program rules and can any time result in a shut down of the publishers who have inactive offers on the site.

First-Party Tracking
This program has implemented our First-Party Tracking solution. Conversions will be tracked on all browsers, including Safari with the ITP 2.0 update.


Cookie Period

2 dage

Accepterade publishersamarbeten
           


 1. Indtast din email-adresse og klik "Kom i gang!". Du vil blive redirected til Tradedoublers website.                                                                                                                             
 2. Udfyld felterne med dine detaljer – alt på én side, så registreringen tager kun et par minutter.    
 3. Når du er færdig, vil du modtage en email med et link, som du skal klikke på for at aktivere din konto. Så er du i gang!

Indtast din emailadresse for at komme til Tradedoublers website og påbegynde registreringen:

>