Welkom bij het partnerprogramma van bonprix.nl! 

Verdien geld met je website! 

bonprix is een online fashion retailer met hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Onze overtuigende slogan luidt ”bonprix – it's me!“. Plaats reclame van bonprix op je website en verdien geld met ons partnerprogramma. Wij geven onze partners een commissievamaximaal 7%, berekend op basis van de netto-omzet*. 

Profiteer per direct van het aantrekkelijke aanbod van bonprix! 

Onder de ruim 22.600 artikelen is naast trendy mode voor het hele gezin ook een breed aanbod aan producten voor in en om het eigen huis te vinden. Meer dan 1,7 miljoen tevreden klanten in Nederland zijn al overtuigd van onze betaalbare mode en betrouwbare kwaliteit. 

Jouw voordelen als bonprix-affiliate: 

  • Je ontvangt voor iedere via jouw website gegenereerde sale tot 7% per sale! 
  • Kortingscode-segment 5% en cashback-segment 4% 
  • Voor je website stellen we je een uitgebreide keuze aan effectieve en actuele promotiemiddelen uit verschillende categorieën beschikbaar die veel kliks opleveren 
  • Profiteer van onze nieuwe en altijd actuele productlijsten 

*na aftrek van annuleringen en retourzendingen (verwerkingsduur maximaal 65 dagen) 

Het customer-journey-model bij bonprix: 

Bij iedere bestelling bekijken we het aantal contactpunten via alle online-kanalen. De commissie wordt berekend aan de hand van een dynamisch algoritme, dat onder andere de koopwaarschijnlijkheid, het aantal bekeken pagina’s en de positie in het koopproces van de contactpunten gedurende de customer journey in aanmerking neemt. Als je het enige contactpunt in het conversiepad bent, ontvang je commissie over de volledige bestelwaarde. 

Doordat wij gebruikmaken van dit attributiemodel, kunnen – anders dan bij het ‘last-cookie-wins-principe’ – alle bij de koop betrokken reclamecontacten meeprofiteren. 

Het programma heeft een zeer hoge directe conversie. Dankzij de aantrekkelijke prijzen van ons productaanbod worden de meeste sales direct gegenereerd. 

Session Freeze / Entry rejected
Dit betekent dat een sessie 60 minuten wordt geblokkeerd voor een tracking-URL.
Met Affiliate als voorbeeld ziet het er als volgt uit: Wanneer een gebruiker op een link in een van onze nieuwsbrieven klikt, wordt deze sessie voor 60 minuten geblokkeerd.
Als de gebruiker tijdens deze 60 minuten naar onze online winkel komt, een product selecteert en in de laatste stap naar een vouchercode zoekt of cashback-punten
wil inwisselen via een van onze filialen, wordt deze aankoop toegewezen aan de kanaalnieuwsbrief en niet aan de aangesloten.
Pas als de klant na de 60 minuten op een affiliate link klikt en iets koopt, worden de verkopen toegewezen aan de affiliate.

Informatie voor Cashback websites: 

Om dit te voorkomen, kunnen alle cashback-partners de volgende informatie aan hun pagina's toevoegen, zodat klanten/bezoekers weten hoe ze hun cashback-punten kunnen krijgen:
Algemene informatie over het verzamelen van cashbackpunten bij bonprix:
• Bezoek tijdens het bestelproces geen andere websites en wissel geen vouchers of kortingen van andere websites in
• Cashback-punten worden meestal alleen bijgeschreven op de netto-orderwaarde van de bestelling
• Cashback-punten kunnen niet worden bijgeschreven op verzendkosten en ingewisselde vouchers
• Cashback-punten worden bijgeschreven zodra de artikelen zijn betaald en de retourtermijn is verstreken - meestal binnen 65 dagen na aankoop
• Als de artikelen worden geretourneerd, komen de gereserveerde cashback-punten te vervallen
• Bij het inwisselen van een e-coupon worden in de eerste stap alleen de basispunten van de onlineshop op de puntenrekening gereserveerd. Extra punten worden pas weergegeven na de definitieve aankoopbevestiging


 

 

Heb je vragen over het bonprix partnerprogramma of heb je tips voor ons? 

Mail ons! 

affiliate-nl@bonprix.net 
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>