Welkom bij het partnerprogramma van bonprix.nl! 

Verdien geld met je website! 

bonprix is eenonline fashion retailermethoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.Onze overtuigende slogan luidt ”bonprix – it's me!“. Plaats reclame van bonprix op je website en verdien geld met ons partnerprogramma. Wij geven onze partners een commissievamaximaal 7%, berekend op basis van de netto-omzet*. 

Profiteer per direct van het aantrekkelijke aanbod van bonprix! 

Onder de ruim 22.600 artikeleis naast trendy mode voor het hele gezin ook een breed aanbod aan producten voor in en om het eigen huis te vindenMeer dan 1,7 miljoen tevreden klanten in Nederland zijn al overtuigd van onze betaalbare mode en betrouwbare kwaliteit. 

Jouw voordelen als bonprix-affiliate: 

  • Je ontvangt voor iedere via jouw website gegenereerde sale tot 7% per sale! 
  • Kortingscode-segment 5% en cashback-segment 4% 
  • Voor je website stellen we je een uitgebreide keuze aan effectieve en actuele promotiemiddelen uit verschillende categorieën beschikbaar die veel kliks opleveren 
  • Profiteer van onze nieuwe en altijd actuele productlijsten 

*na aftrek van annuleringen en retourzendingen (verwerkingsduur maximaal 65 dagen) 

Het customer-journey-model bij bonprix: 

Bij iedere bestelling bekijken we het aantal contactpunten via alle online-kanalen. Dcommissie wordt berekend aan de hand van een dynamisch algoritme, dat onder andere de koopwaarschijnlijkheid, het aantal bekeken pagina’s en de positie in het koopproces van de contactpunten gedurende de customer journey in aanmerking neemtAls je het enige contactpunt in het conversiepad bent, ontvang je commissie over de volledige bestelwaarde. 

Doordat wij gebruikmaken van dit attributiemodel, kunnen – anders dan bij het ‘last-cookie-wins-principe’ – alle bij de koop betrokken reclamecontacten meeprofiteren. 

Het programma heeft een zeer hoge directe conversie. Dankzij de aantrekkelijke prijzen van ons productaanbod worden de meeste sales direct gegenereerd. 

Heb je vragen over het bonprix partnerprogramma of heb je tips voor ons? 

Mail ons! 

affiliate-nl@bonprix.net 
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>