Silk'n affiliate programma

Silk’n is de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. Onze producten zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Kijk voor actuele acties van Silk'n op tdnieuws.nl >>

 

Vergoedingen

Event Commissie
Sales 12%Uitgebreide programmabeschrijving

Silk’n is de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. Onze producten zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken.

BEAUTYPRODUCTEN VOOR THUISGEBRUIK
Onze beautyproducten zijn onderverdeeld in diverse categorieën: ontharing, gezichtsverzorging en huid- & lichaamsverzorging. Silk’n is het meest bekend om de permanente ontharingsapparaten met HPL™ technologie. Dit betekent permanente haarverwijdering met lichtpulsen. Met onze apparaten kunt u gemakkelijk ongewenste haargroei op lichaam en gezicht verwijderen in het comfort van uw eigen huis!

ADEMBENEMENDE RESULTATEN
Silk’n combineert bewezen resultaten met adembenemende resultaten en lanceert continu nieuwe, revolutionaire producten in elke beautycategorie. Succesvolle behandelingen die ooit alleen mogelijk waren in een beautykliniek, zijn dankzij Silk’n beschikbaar voor thuisgebruik.

MILJOENEN GEBRUIKERS WERELDWIJD
Silk’n introduceerde het eerste ontharingsapparaat voor langetermijnontharing een decennium geleden. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 1 miljoen ontharingsapparaten verkocht. Ons wetenschappelijke team van beautyexperts ontwikkelen dag in dag uit nieuwe ideeën, waarmee onze beautycategorieën steeds uitgebreider worden. Voor meer gedetailleerde informatie over al onze producten kunt u onze website www.silkn.eu bezoeken.

De vergoeding voor alle bevestigde sales is 12%

Contactpersonen Tradedoubler

Client Development Manager:
Wouter Zandee
Email: wouter.zandee@tradedoubler.com
Telefoon: +31 (0)10 286 3957


Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 14 dagen
Prepayment programma: ja
Product feed: nee
Zelf deeplinks maken:  
Eigen referenties:  
API:  
Mobiele site:  
Voucher Code Tracking:  


Policies

Keyword marketing: Niet toegestaan
Email marketing: Na goedkeuring preview
Cashback sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Toegestaan
Social media: Toegestaan

  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>