NA-KD is een globale modesite die over de hele wereld verkoopt. Wij mixen ons eigen merk, NA-KD, met vooraanstaande externe merken zoals For Love and Lemons, Calvin Klein, Levi’s, Ray-Ban en circa 150 anderen. Wij hebben tevens een omvangrijke vintage-collectie. Nieuwe producten worden dagelijks toegevoegd en we hebben altijd gratis levering en gratis ruilen. We zijn in korte tijd groot geworden en zijn nu een van de leidinggevende modesites in Europa.

 

Als affiliate partner verdient u tot wel 14% per verkoop!

 

Vergoeding

 

Segment

Transacties per maand

Commissie

General

0-9 transacties

8%

Silver

10-19 transacties

10%

Gold

20+ transacties

14%

Cashback/Reward

-

10%

Discount/Voucher

-

5%

 

Het is belangrijk dat u TradDoubles en NA-KD’s regels voor reclame volgt

In geval van misbruik kunnen wij de samenwerking bevriezen en reeds verdiende vergoedingen terugtrekken. De voorwaarden die u goedkeurt wanneer u reclame maakt voor NA-KD.com staan los van het TradeDoublers affiliate partner-contract.


Reclamemateriaal

De reclames die deel zijn van het programma zijn degenen die gebruikt moeten worden, we moedigen u aan creatief te zijn en eigen graphics en materiaal te creëren, maar dit moet door ons goedgekeurd worden. Mail sanja.rudinski@tradedoubler.com voor goedkeuring.

 

Nieuwsbrief.

U bent meer dan welkom om NA-KD.com in nieuwsbrieven te gebruiken, mail sanja.rudinski@tradedoubler.com voor goedkeuring van redactionele teksten.


Beloningssites
Na-KD.com staat toe dat onze Ambassadeurs / Affiliate Partners hun bezoekersstroom reguleren met behulp van op beloning gebaseerd verkeer, maar werkt alleen samen met een klein aantal zorgvuldig gekozen partners. Vergoeding is 10% vast.

 

 

 Kortingscodesites

NA-KD.com staat kortingscodesites toe, maar werkt slechts samen met een klein aantal zorgvuldig gekozen partners. Sites die codes gebruiken die niet voor hen bedoeld zijn zullen gesloten worden en uit ons programma verwijderd worden. Vergoeding is 5% vast.


Product Feed
Wij zien graag dat u gebruik maakt van NA-KD’s Product Feed die u in ons Affiliate-systeem kunt vinden.


Directe links
Het direct linken naar verschillende producten/campagnes/aanbiedingen wordt aangemoedigd.

 

Keyword policy
NA-KD.com heeft een gesloten keyword policy, wat betekent dat u niet mag bieden op het merk NA-KD.com in zoekmotoren. Dit geldt ook voor variaties en misspellingen van het merk.

 

Externe reclame
Externe reclame buiten de eigen URL (Facebook, extern blog etc.) is niet toegestaan.


Domeinnamen die NA-KD.com bevatten
Domeinnamen die NA-KD.com bevatten zijn niet toegestaan.

 

Bedrog/Fraude
NA-KD.com staat niet toe dat Ambassadeurs / Affiliate Partners het programma gebruiken om transacties te genereren die als frauduleus beschouwd kunnen worden. Wij staan ook geen cross boarder sites toe indien er een verdenking is van fraude.

 

Cookies
NA-KD.com biedt 30 dagen cookietijd, wat betekent dat u als Ambassadeur / Affiliate Partner provisie kan krijgen op een aankoop van klanten tot aan 30 dagen. Dit is standaard voor ons.

 

We heten u welkom om u aan te melden en partner te worden van NA-KD.com’s Affiliate-programma!

 

 

 
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>