Campagne beschrijving
Op de website van StacaravanDeals vind je de beste deals voor een groot aanbod Stacaravans in Nederland en Frankrijk. StacaravanDeals maakt het mogelijk om op een makkelijke en vriendelijke manier, stacaravan types en prijzen te vergelijken en te boeken voor de best mogelijke prijs.

Commissie
Standaard 3%.

E-mailmarketing
E-mailmarketing is enkel toegestaan na expliciete goedkeuring van desbetreffende mailings door de adverteerder. U kunt previews ter accordering voorleggen aan Tradedoubler door deze door te sturen naar publisher.nlbe@tradedoubler.com.

Mailingen mogen enkel verstuurd worden aan e-mail adressen die verzameld zijn door middel van het Double Opt-In systeem.

SEA
Zoekmachinemarketing is toegestaan, maar er mag niet worden ingekocht op keywords "StacaravanDeals" of een misspelling daarvan. Ook mag er niet worden ingekocht op parknamen of misspellingen daarvan.

Social media marketing
Social media marketing is enkel toegestaan na expliciete goedkeuring door de adverteerder.

Iframe
Pagina’s in een iframe laden is niet toegestaan.

Cashback
Cashback websites zijn toegestaan.

Kortingscodes
Kortingscode websites zijn toegestaan, mits er geen valse verwachtingen omtrent kortingscodes gewekt worden.

Prijsvergelijkers
Prijsvergelijkers zijn toegestaan.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies.

Ontdubbeling
Ontdubbeling vindt naast het affiliatekanaal plaats op basis van last click counts tegen de volgende kanalen: SEA (non-branded), Retargeting en E-mailmarketing.

Exclusieve acties voor partners
Sales die binnenkomen via exclusief opgezette acties voor onze partners, zullen niet worden gevalideerd daar deze specifiek voor partners zijn opgezet en niet voor affiliate kanalen.

Promotiemateriaal
Het is niet toegestaan om zelfgemaakt promotiemateriaal te gebruiken waarin het logo, de merknaam of parknaam wordt gebruikt. Er is een ruime keuze aan promotiemateriaal in diverse formaten welke beschikbaar is via de deeplink generator.

Vragen
Neem contact op met Response Team NL via response.nl@tradedoubler.com.
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>