BUDGET AFFILIATE PROGRAMMA

Budget combineert het vermogen van een van de grootste autoverhuurmerken ter wereld met gedetailleerde lokale kennis, flexibiliteit en de scherpe prijzen die klanten verlangen.

Kijk voor actuele acties van Budget op tdnieuws.nl

Vergoedingen

Event Sale
Sale 8%
iSale 8%

Uitgebreide programma beschrijving

Budget combineert het vermogen van een van de grootste autoverhuurmerken ter wereld met gedetailleerde lokale kennis, flexibiliteit en de scherpe prijzen die klanten verlangen.

Budget Car Rental is in 1958 opgericht als autoverhuurbedrijf voor de ‘budgetgeoriënteerde’ huurder. Tegenwoordig is Budget, met 3.500 locaties in meer dan 120 landen, een toonaangevende huurautoleverancier die concurreert in het prijsbewuste segment van deze branche.

Wat biedt Budget u als affiliate:

 • Maximaliseer uw verdiensten door een samenwerkingsverband aan te gaan met Budget, een van de meest herkenbare reismerken ter wereld met 3.500 locaties in 120 landen.
 • Toonaangevend commissiepercentage van 8% met regelmatige stimulansen voor het verbeteren van verdiensten voor bepaalde producten, locaties en huurdatums.
 • Toegang tot een grote hoeveelheid regelmatig bijgewerkt(e) beeldmateriaal, links en informatie over het Budget-merk waarmee u Budget op uw website kunt promoten.
 • Partners zijn ook onderdeel van drie centraal uitgevoerde uitverkoopperiodes gedurende het jaar, waardoor u uw aantal verkopen tijdens deze periodes kunt vergroten.
 • Dankzij de modernste trackingmethodes worden alle verkopen die u voor Budget mogelijk maakt op betrouwbare wijze bijgehouden. Met de website TradeDoubler checkt u eenvoudig de actuele hoogte van uw inkomsten via Budget.
 • Regelmatig bijgewerkt aanbod grafisch en tekstmateriaal inclusief seizoensgebonden materiaal
 • Responsief en behulpzaam accountteam voor al uw verzoeken en vragen.

Wat biedt Budget de klanten:

 • Auto’s over de hele wereld - een auto huren bij Budget is bijzonder eenvoudig, met meer dan 3.150 locaties in 120 landen wereldwijd. Wij hebben altijd een autoverhuurvestiging in de buurt als u ons nodig heeft.
 • Auto’s voor elke situatie - bij Budget hebben wij een groot aantal verschillende voertuigen in de aanbieding. Dus wat u ook zoekt, van een sportieve vijfdeurs tot een ruime peoplecarrier, de keuze is volledig aan u.
 • Korting op huur bij vooraf betalen - als u vooraf betaalt bij Budget bespaart u tot 15% in vergelijking met tarieven als u later betaalt; elke dag van het jaar!
 • Essentiële optionele extra’s > navigatiesystemen, kinderzitjes, vooraf betaalde brandstof-optie, dekking eigen risico, mobiele wifi en reisverzekeringsproducten
 • Flexibiliteit voor autohuur op maat > dag-, week- en weekendtarieven; eenrichtingshuur, bestelwagenverhuur en meer!

Restricties & belangrijke info
Wat is onderdeel van het Budget-programma
Het Budget Europe partnerprogramma is bedoeld om de verhuur van auto’s en bestelwagens te stimuleren via de websites in het VK, FR, DE, IT, ES, AT, PT, DK, SE, NO, BE, NL en CH; met huurauto’s die kunnen worden opgehaald in CH, CS, DE, DK, ES, FR, GB, GR, IT, LU, NL, PT, BA, BG, EE, EG, FI, HR, HU, IE, IL, IS, JO, KF, LB, LT, LV, MA, MT, MY, NO, OM, PL, QB, QS, QV, RI, RO, SA, SE, SG, SW, TN, TR, UA, UE en ZA. Budget beloont partners die reserveringen genereren voor de vooraf betaalde en niet-vooraf betaalde tarieven (afhankelijk van de uitsluitingen hieronder).

Lead Sales
Lead Sales zijn verkopen waarbij een klant een voorlopige reservering voor een auto- of bestelwagen maakt. Omdat klanten Budget alleen hoeven te betalen als ze een huur afronden, vinden veel niet-vooraf betaalde reserveringen niet plaats (deze worden geannuleerd of de klant komt niet opdagen). Omdat Budget vanuit goede wil opereert wat betreft vooraf betaalde reserveringen, worden deze op dezelfde manier behandeld als niet-vooraf betaalde reserveringen.

Wat is uitgesloten op het Budget programma
Contract-, partner- en zakelijke tarieven (CR) - reserveringen van klanten via een bedrijfscontractueel tariefprogramma komen niet in aanmerking voor commissie, omdat dit speciale, vooraf afgesproken tarieven betreffen tussen Budget en bepaalde organisaties. Omdat de klanten die onderdeel zijn van deze organisaties verplicht zijn om bij Budget te huren, geven de betaalde tarieven geen ruimte voor marketingkosten of een aanbrengcommissie. Reserveringen worden bijgehouden, omdat de verkoop van contracttarieven wordt geweigerd en geen partnercommissie wordt toegekend. Zorg ervoor dat de kortingscodes op uw site direct door Budget zijn geleverd, zodat u kunt voorkomen dat een zakelijk of partnertarief wordt toegepast.

Reserveringen touroperators/reisbureaus - indien een reservering via een touroperator of een touroperatortariefprogramma is uitgevoerd, wordt geen commissie uitbetaald door Budget, omdat de touroperator bepaalt hoeveel commissie wordt uitbetaald aan de partners.

Dubbele claims - Budget kent een doorgestuurde reservering slechts toe aan een partij. Indien een doorgestuurde reservering door meerdere partijen wordt geclaimd, worden directe (in-sessie) referrers altijd het eerst gecrediteerd. Indien er geen directe referrer is, worden de bijgehouden verkopen toegekend aan de referrer waar het eerst geklikt is.

Referenties die meer dan 30 dagen na klikken worden geclaimd.

Reserveringen die zijn geannuleerd.

Huren buiten EMEA - huren naar landen buiten EMEA krijgen geen commissie toegekend. Een volledige lijst met locaties vindt u hierboven, en u kunt een meer gedetailleerde lijst krijgen indien u dit wenst.

Budget wil een eerlijke wederzijdse relatie met de partners. Dit is bedoeld om partners te helpen en belonen als deze de doelstelling ondersteunen voor kwalitatief hoogstaand verkeer en inkomsten genereren op een open en eerlijke manier. Indien wordt vastgesteld dat een partner activiteiten onderneemt die inbreuk vormen op de programmavoorwaarden, het merk Budget beschadigen of negatieve een impact hebben op de doelstellingen, worden deze partners verwijderd en worden alle inkomsten van dergelijke activiteiten achtergehouden of teruggeclaimd.

 • Keyword marketing is niet toegestaan
 • Promotie op torrent sites is niet toegestaan
 • Promotie op Social Media is niet toegestaan
  • (Facebook, Twitter en of andere posts zijn verboden te publiceren

SEA

Zoekmachinemarketing niet toegestaan:

 • Het is niet toegestaan om rechtstreeks verkeer te sturen naar Budget (via Adwords bijv);
 • Het is niet toegestaan om te bieden/verwijzen naar zoekwoorden die betrekking hebben op de merknaam Budget
 • Geen ad teksten met afzender Budget of afgeleide url op te nemen
 • Geen ad teksten met het ons merknaam of misspellingen hierin vermeldt.
 • Blackbox/blind traffic is niet toegestaan (zonder uitdrukkelijke toestemming van adverteerder).

Goedkeuring sales

Het Budget-programma maakt gebruik van een wachtperiode van 365 dagen voor het beheer van de grote toename van niet in aanmerking komende referenties. Dit helpt bij het verbeteren van de accuraatheid van de gerapporteerde gegevens in het partnerdashboard, omdat de gegevens alleen gerelateerd zijn aan goedgekeurde referenties.

Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 365 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Nee
Keyword marketing Gesloten
Email marketing: Open
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan
Social Media Toegestaan
Deeplinken Niet toegestaan

Beëindigen samenwerking

Publishers* met wie Budget de samenwerking niet wil continueren, dienen binnen 5 werkdagen hun links/banners te verwijderen.
5 werkdagen na de berichtgeving zal de samenwerking worden beëindigd.
*Dit geldt voor alle publishers, m.u.v. fraude publishers. Deze kunnen per direct worden afgesloten.

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Client Support NL (account.nlbe@tradedoubler.com)

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nlbe@tradedoubler.com)

Inloggen in uw Publisher Account                                                               Aanmelden bij Tradedoubler

 

 
 1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>