Leenattent Affiliate Programma

Het is de missie van Leenattent om ondernemers en particulieren in staat te stellen op te komen voor hun rechten. Dit doen we door juridische diensten begrijpelijk, betaalbaar en gemakkelijk te maken. Inmiddels vertouwen wereldwijd  miljoenen mensen op onze diensten
Kijk voor actuele acties van Leenattent op tdnieuws.nl

Vergoedingen

Event Vergoeding
Offerte aanvraag  €40 CPS

Uitgebreide programma beschrijving

Leenattent is gespecialiseerd in consumptieve kredieten. Sinds de oprichting in 1983 richten zij zich volledig op de bemiddeling in consumptief krediet. Ze bemiddelen in persoonlijke leningen en doorlopende kredieten, beschikbaar in verschillende specifieke vormen. Ze houden zich stevig vast aan dit specialisme, zodat zij de klant daar met ervaren adviseurs mee van dienst kunnen zijn. Ze beschikken over de vakkennis, de expertise en de ervaring. Dit maakt Leenattent de specialist die hun klant kan adviseren op basis van hun persoonlijke situatie en de mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Het is de missie van Leenattent om voor een eerlijke, rechtvaardige en open benadering van onze klanten te zorgen. Leenattent is er voor zijn klant, ze komen op voor hun belangen. Het is Leenattent zijn belang om de klant goed van dienst te zijn: een tevreden klant is goud waard. Leenattent geeft de voorkeur aan langdurige relaties met hun klanten. Dat betekent dat ze de klant nu en wellicht ook in de toekomst graag van dienst willen zijn. Ze gaan altijd voor de klant op zoek naar de laagste rente van Nederland en houden bovendien rekening met de juiste looptijd en de voorkeur van de klant voor bijvoorbeeld een vaste of variabele rente. Het zijn de klant zijn wensen die bij Leenattent centraal staan, waarmee ze zorgen voor een krediet dat aansluit bij de wijze waarop de klant daar gebruik van wenst te maken.
Affiliate FAQ

USP's

 • Een van de laagste rentepercentage in de markt
 • Persoonlijk advies op maat
 • Verantwoord en veilig lenen
 • Een lening op basis van de klant zijn huidige situatie
 • Geld lenen zonder BKR registratie

Programma omschrijving

Leenattent biedt enkel de promotiemogelijkheid om te adverteren middels tekstlinks. Er zijn geen banners beschikbaar voor deze campagne. Bij toelating tot het programma, kan de tekstlink worden opgevraagd bij de campagne manager van The online company. De focus ligt op het aanleveren van kwalitatieve leads omdat er eerst een BKR check wordt gedaan. Indien de kwaliteit van de leads dusdanig laag is, zal dit ook tegenvallen in de campagneresultaten.

Vergoedingen

Alle conversies die voor Leenattent gerealiseerd worden zijn lead conversies en worden op lead basis afgerekend. Een lead wordt netto op het moment dat deze door de BKR check komt. Indien dit niet zo is, wordt de lead afgekeurd. Een lead bestaat uit een offerte aanvraag. Daar is een vergoeding van € 40,- aan gekoppeld.

Reden voor afkeur

 • Fraude
 • Fake data
 • Lead komt niet door BKR check

Programma Voorwaarden

Alle promotiematerialen die vanuit Leenattent beschikbaar gesteld worden zijn de enige materialen die gebruikt mogen worden. Wanneer er wijzigingen doorgevoerd worden in het kader van optimalisatie richting de klanten dan moeten deze aanpassingen altijd langs TOC ter akkoord. Pas na schriftelijk (e-mail) akkoord vanuit TOC mag de aanpassing worden gebruikt. Zo moet het logo altijd in de juiste verhoudingen worden gebruikt.
Let op:
 • Zoals aangegeven wordt er eerst een BKR check uitgevoerd op de leads. Indien blijkt dat de kwaliteit van de leads dusdanig laag is, zal er direct contact met je worden opgenomen.
 • Iedere lead wordt individueel gecontroleerd. Dit vergt veel kostbare tijd. Een te hoog afkeurpercentage kan leiden tot uitsluitsel van de campagne.
 • Keywordmarketing: Niet toegestaan (bijvoorbeeld inkoop op merknaam van Leenattent)
 • E-mailmarketing: Niet toegestaan
 • Cashback: Niet Toegestaan
 • Social Media: Toegestaan
 • Productfeed: Niet beschikbaar
 • Banners: Niet beschikbaar
 • Deeplink: Niet mogelijk – Enkel aangeleverde link door TOC
 • Meetduur: 60 dagen
 • Ontdubbeling: Real-time last cookie en SEA
 

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager: Charlotte Vermeer (charlotte.vermeer@tradedoubler.com) Telefoon: +31 (0)10 286 39 55 Publisher Manager: Publisher Team NL (publisher.nlbe@tradedoubler.com)

Inloggen in uw Publisher Account                                                               Aanmelden bij Tradedoubler

 


 1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>