Leadhub NL (313033) AFFILIATE PROGRAMMA

Leadhub organiseert winacties waar consumenten 100% gratis aan kunnen deelnemen.

Vergoedingen

Segment Leadvergoeding
General 2.5 EUR

Kijk voor actuele acties van Leadhub op tdnieuws.be

Programmabeschrijving

Leadhub organiseert winacties waar consumenten 100% gratis aan kunnen deelnemen.

Door hun contactgegevens in te vullen maken deelnemers automatisch kans maken op leuke prijzen zoals een E-Bike, Samsung/iPhone telefoon, Keukenrenovatie, Badkamerrenovatie, Vakanties, etc.

Ook is het mogelijk om een custom made winactie te ontwerpen voor een bepaalde vertical indien een publisher veel verkeer heeft zodat deze perfect aansluit bij de doelgroep. Interesse? Neem hiervoor contact op met Wouter Zandee (wouter.zandee@tradedoubler.com)

Aanvullende informatie

Hoogte prijzenpakket
Het prijzenpakket van een klein promotioneel kansspel mag maximaal 4.500 euro bedragen. In de winacties van Leadhub wordt altijd een maximum bedrag van 1.500 euro per winactie gehanteerd. Dit wordt duidelijk in de voorwaarden aangegeven. In geen enkele van de winacties is het bedrag hoger dan dit.

Tijdelijk van aard
Een (klein) promotioneel kansspel dient bovendien tijdelijk van aard te zijn (maximale periode is één jaar). Alle winacties van Leadhub duren precies één jaar, van 01-01-2021 t/m 31-12-2021 en zijn conform de wet- en regelgeving opgesteld.

Bekendmaking winnaars
De winnaars worden bekend gemaakt op 15 januari 2022. In eerste instantie worden alle winnaars individueel gecontacteerd. Wanneer de winnaars expliciet akkoord geven dat hun namen gepubliceerd mogen worden op de website (conform AVG regelgeving) dan zal dat gebeuren.
Cookietijd: 45 dagen
Maximale keuringstijd: 30 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Nee
Zelf deeplinks maken: Ja
API: Nee
Mobiele site: Ja

Policies

Keyword marketing: Toegestaan
Email marketing: Toegestaan. Na goedkeuring preview
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan
Kortingscode sites:: Toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan
Social media: Toegestaan  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>