Beschrijving van het programma CamperDays - Tradedoubler

Ervaar vrijheid, natuur en avontuur - met CamperDays.nl

CamperDays is een online reisbureau voor campers.

Ondertussen heeft CamperDays.nl in 24 landen, op vier continenten meer dan 20.000 direct te boeken campers. CamperDays.nl is gespecialiseerd in lage, dagelijks bijgewerkte prijzen en transparante vergelijkbaarheid van details betreffende uitrusting en huurvoorwaarden.

Net als bij een touroperator zijn de verzekering en alle toeslagen al in het reispakket inbegrepen. De gratis service omvat ook gedetailleerd telefonisch advies van onze ervaren reisexperts. De tevredenheid van onze klanten heeft de hoogste prioriteit en is zeer belangrijk voor ons.

 

Voordelen voor onze affiliate partners

 • 3% commissie per verkoop (Ø 88 Euro)
 • 8 Euro commissie per lead
 • Bijzondere voorwaarden mogelijk
 • Divers reclamemateriaal

 

Hoe kun je geld verdienen aan het affiliate programma?

Als publisher verdien je 3% per geldige boeking met het CamperDays affiliate programma. Door de hoge boekingswaarden profiteer je van een commissie van gemiddeld 88 euro.

Voor elke unieke en duidelijke lead ontvangt u een commissie van 8 euro. Een unieke lead is een specifieke boekingsaanvraag voor een camper die wordt gedaan via het boekingsproces van CamperDays.nl. Vrijblijvende reserveringsaanvragen worden niet vergoed.

CamperDays werkt voortdurend aan het optimaliseren van haar producten, zodat binnenkort alle voertuigen direct beschikbaar zijn en het niet meer nodig is om een reserveringsaanvraag te doen.

 

Voordelen voor de klanten

 • Grote selectie en wereldwijd aanbod
 • Live beschikbaarheid
 • adviseurs met reiservaring
 • uitstekende klantenservice
 

Nu aanmelden en partner worden!

Uw CamperDays Affiliate Team

Indien u vragen of suggesties heeft met betrekking tot het affiliate programma, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

HEARTS & SCIENCE M√ľnchen GmbH - CamperDays NL Affiliate Team
+49 (0) 89 995 294 0
camperdays.nl@partnermail.info
Ihr CamperDays NL Affiliate-Team
 1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>