Ebookers.nl affiliate programma

Ebookers.nl is onderdeel van Orbitzworldwide, een beursgenoteerde Amerikaanse reisorganisatie, en ebookers.com, de Pan-Europese organisatie. Online vliegtickets, hotels, citytrips en autohuur.

Kijk voor actuele acties van Ebookers.nl op tdnieuws.nl >>


Vergoedingen

Segment Aantal sales per maand Vlucht Auto Hotel: Merchant Hotel: Non-Merchant Vlucht + Hotel + Auto Vlucht + Hotel
General 0 tot 9 sales 1,00% 4,00% 8,00% 5,00% 3,50% 3,50%
Brons 10 tot 19 sales 1,20% 6,00% 10,00% 5,50% 4,00% 4,00%
Zilver 20 tot 34 sales 1,30% 8,00% 11,00% 6,00% 4,50% 4,50%
Goud 35+ sales 1,50% 10,00% 12,00% 7,00% 5,50% 5,50%
Cashback - 1,50% 10,00% 12,00% 7,00% 5,50% 5,50%
Voucher code - 1,00% 4,00% 8,00% 5,00% 3,50% 3,50%


Uitgebreide programmabeschrijving

Ebookers.nl is een van de grootste online reisorganisaties, zowel in Nederland als in Europa. Ebookers is tevens onderdeel van Orbitz Worldwide, een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, en kan om die reden gebruik maken van de meest geavanceerde boeking engine met hoge conversie percentages. In Nederland onderscheidt de website zich voornamelijk van andere online aanbieders door het tonen van all-in tarieven. What you see is what you get: ebookers toont meteen de totaalprijs. Geen extra toeslagen of taxen achteraf dus voor uw bezoekers.

Vliegtickets, hotels, citytrips en autohuur zijn allemaal onder eigen beheer. Ebookers maakt zelf afspraken op internationaal gebied en heeft dus altijd zeer goede aanbiedingen. Ebookers is zo overtuigd van de inkoopkracht dat de organisatie op alle producten een laagste prijsgarantie afgeeft.

Vliegtickets:
vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen in een overzichtelijke matrix en maak gebruik van de flexibele reisdatum optie (u ziet de goedkoopste vlucht binnen een week van vertrek).
Hotels:
duidelijke filtering en mogelijkheid om hotels te bewaren. In met name de USA en Canada heeft ebookers het allergrootste aanbod. Maar met bijna 100.000 hotels is ebookers wereldwijd goed vertegenwoordigd: van boutique en spa hotels tot luxe hotels en ketens.
Autohuur:
vergelijk alle grote verhuurbedrijven: Avis, Alamo, Europcar, Hertz, Budget, Sixt en meer. Goedkoper dan ter plaatse huren.
Citytrips:
stel zelf uw citytrip samen. Combineer vlucht en hotel en bespaar op de totaalprijs. Dynamic packaging is hot en ebookers biedt u het meest volledige aanbod.

Sinds jaren is Ebookers een trouwe reispartner in Nederland en lid van o.a. Thuiswinkel, SGR, ANVR en IATA.

Het volledige aanbod van ebookers in uw eigen huisstijl?
Ebookers beschikt over Platform Web Services (PWS). Deze services laat de affiliates toe om via een webservice een real-time search en beschikbaarheids query (XML query) te sturen naar hun servers en terug te deeplinken naar de beschikbare resultaten of verder in het boekingsproces. Dit is beschikbaar voor zowel vliegtickets, autoverhuur, hotels en citytrips. Voor dynamic packaging (citytrips) is ebookers de enige adverteerder die dit kan aanbieden: uw klant kan dan zelf een hotel en vliegticket combineren en heeft een zeer uitgebreide keuze.

Dankzij deze services kunt u de resultaten in eigen huisstijl op uw site plaatsen. Voor meer informatie en toegang tot deze dienst, gelieve contact te nemen met Vanessa Marin van Tradedoubler via vanessa.marin@tradedoubler.com.

Voucher code policy
Kortingscodes en Cashback

Kortingscodes mogen niet gebruikt worden in combinatie met Cashback. Commissies zullen niet worden uitbetaald voor boekingen waarin deze beide zijn gecombineerd. Kortingscodes die op de site van Ebookers staan of door Ebookers zelf worden gepubliceerd in bijvoorbeeld de nieuwsbrief, mogen niet worden gebruikt op het affiliate kanaal. Van affiliates die deze codes wel gebruiken voor het genereren van sales zal de commissie niet worden toegekend.

Mocht u gebruik willen maken van een eBookers.nl kortingscode, dan dient u contact op te nemen met uw Tradedoubler Client Development Manager. Stuur een mail naar Vanessa Marin: vanessa.marin@tradedoubler.com, om er een aan te vragen. eBookers zal dan uw aanvraag in behandeling nemen.
Mocht u deze policy niet naleven, dan kan eBookers.nl besluiten om uw samenwerking met eBookers.nl te beƫindigen.

Keyword policy: Restricted:
- Het is niet toegestaan om direct te linken naar de ebookers website.

- Het is niet toegestaan om direct te linken vanaf google, bing, of eventuele andere zoekmachines naar de ebookers website.

- Het ebookers merknaam dient toegevoegd worden als negatief keyword in alle SEA campagne van de publisher website(s).

- Het is niet toegestaan om in te kopen op het merknaam van ebookers, of aanverwanten is geheel niet toegestaan.

- Het is niet toegestaan om als keyword buyer te bieden op / te verwijzen naar zoekwoorden die betrekking hebben op de merknaam Ebookers. Direct linken naar Ebookers.com en/of Ebookers.nl is tevens niet toegestaan.
Het is ook verboden om op afgeleiden hiervan te bieden of opzettelijk verkeerd gespelde merknamen te gebruiken.

- Het is niet toegestaan om het ebookers merknaam te gebruiken in de url.

- Het is niet toegestaan om het ebookers merknaam te gebruiken in SEA campagnes (zowel niet in de titel of omschrijving).

- Het is niet toegestaan om het ebookers merknaam te gebruiken in combinatie met generieke zoektermen of domeinen bijvoorbeeld: ebookers kortingen NL, ebookers hotels NL, ebookers actie(s), ebookers aanbiedingen enz.

- De volgende activiteiten zijn absoluut niet toegestaan: adware, ad hijacking, cookie dropping, indien u een van de benoemd activiteiten toepast, wordt uw publisher commissie teruggevorderd en de samenwerking beƫindigdDeeplinks maken
Maak gebruik van de deeplink generator. Bent u op zoek naar specifieke deeplinks, neem dan contact op met vanessa.marin@tradedoubler.com.Contactpersonen Tradedoubler

Client Development Manager:
Vanessa Marin
Email: vanessa.marin@tradedoubler.com
Telefoon: +31 (0)10 2863977


Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 30 dagen
Prepayment programma: nee
Product feed: ja
Zelf deeplinks maken: ja, via
Eigen referenties: ja, via
API: ja, aanvragen
Mobiele site: ja
Productinfo in reports: ja


Policies

Keyword marketing: Beperkt toegestaan
Email marketing: Na goedkeuring preview
Cashback sites: toegestaan
Kortingscode sites: toegestaan
Social media: niet toegestaan


Deeplink generator

Deeplink generator generator v2.0
Site Id:
Referentie tracking/EPI:
Product:
OF
Eigen deeplink

Link:


Klik hier om u aan te melden


  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>