Hogenboom Vakantieparken affiliate programma

Hogenboom Vakantieparken is één van ‘s lands snelst groeiende verhuurorganisaties, die als intermediair optreedt voor vele vakantieparken in heel Nederland, België, Duitsland, Tsjechië en Frankrijk.
 

Kijk voor actuele acties van Hogenboom Vakantieparken op tdnieuws.nl >>

 

Vergoedingen

Segment Aantal sales per maand Sales % Brochure Nieuwsbrief
General 0 - 10 sales 3% EUR 0,50 EUR 0,30
Silver 10 - 14 sales 4% EUR 0,50 EUR 0,30
Gold 15 sales of meer 5% EUR 0,50 EUR 0,30

N.B: Commissies worden berekend over het kale huurbedrag van de accommodatie excl extra kosten (zoals extra's en belastingen).

Uitgebreide programmabeschrijving

Hogenboom Vakantieparken is één van ‘s lands snelst groeiende verhuurorganisaties, die als intermediair optreedt voor vele vakantieparken in heel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië, Spanje en Frankrijk. Bij Hogenboom Vakantieparken kunt u terecht voor luxe bungalows, comfortabele chalets en gezellig kamperen! Inmiddels is ons aanbod ook uitgebreid met vakantiehuizen/wintersport chalets.

Hogenboom Vakantieparken is opgericht in 1990 door Ruud Hogenboom, destijds zelf eigenaar van een aantal recreatiewoningen, en niet geheel tevreden met de resultaten en manier van werken van de toen bestaande verhuurorganisaties. Dit ligt nog immer ten grondslag aan de manier van werken; ze streven ernaar onbezorgde vakanties te organiseren, zonder daarbij de belangen van de (particuliere) woningeigenaren uit het oog te verliezen.

3 soorten accommodaties:

1. Luxe bungalows
Hogenboom Vakantieparken heeft een ruime keuze aan diverse accommodaties geschikt voor 2 tot 14 personen. Zo kunt u verblijven in een luxe strandvilla voorzien van sauna en zonnebank, een authentiek boerderijtje met een echte bedstee of een comfortabele bungalow voorzien van alle basisfaciliteiten. Ook voor groepen tot 40 personen heeft Hogenboom Vakantieparken een gevarieerd aanbod op diverse parken.

2. Comfortabele chalets
Hogenboom Vakantieparken heeft een ruime keuze aan comfortabele chalets en woodgalows (Fins houten chalet) met de luxe van een bungalow. Op diverse parken heeft u de keuze uit een comfortabel chalet of een woodgalow voor 4, 5 of 6 personen.

Naast de gemakken als een tv en ruime zithoek is de meerderheid van de chalets voorzien van airconditioning en verwarming. Dus zowel in de zomer als in de winter een ideaal verblijf voor een heerlijke vakantie!

3. Gezellig kamperen
Hogenboom Vakantieparken heeft diverse 3 tot 5 sterren campings in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk in haar aanbod. Deze campings zijn gelegen op verschillende locaties; aan het water, in de bossen of langs de kust. Zo treft u campings aan met basisfaciliteiten voor een aangenaam verblijf, maar ook campings welke beschikken over een breed scala aan faciliteiten met voor ieder wat wils.

Slogan
Dat is pas vakantiegevoel!

Doelgroep
De doelgroep van Hogenboom Vakantieparken is heel breed. Maar wordt met name gekenmerkt door jonge gezinnen en senioren.

SEA
Er mag niet geadverteerd worden op de Hogenboom merknamen, parknamen en misspellingen hiervan. Een specifieke lijst kun je downloaden via http://www.vakantiegevoel.nl/seapolicy.
Inkopen op merknamen van concurrenten en direct linking is ook niet toegestaan.

Geld-verdienen-paginas
Geld verdienen pagina's zijn niet toegestaan binnen het Hogenboomvakantieparken.nl programma.

Kortingscodes & cashback
Kortingscode websites zijn toegestaan, mits er geen valse verwachtingen omtrent kortingscodes gewekt worden. Cashback websites zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Voorafgaand aan een eventuele samenwerking moet overleg worden gepleegd met de accountmanager of publisher manager.

Deeplinks maken
Maak gebruik van de deeplink generator via het tabblad "links". Bent u op zoek naar specifieke deeplinks, neem dan contact op met de accountmanager of publisher manager.

Retargeting
Retargeting is toegestaan met door Hogenboom goedgekeurd promotiemateriaal, het zal hier voornamelijk om banners gaan. Retargeting in de zoekresulaten of zoeknetwerk van Google of het displaynetwerk van Google is niet toegestaan.


Contactpersonen Tradedoubler

Publisher Support:
Email: Publisher.nl@tradedoubler.com
 
Account Manager:
Rudolph Dekker
Email: Rudolph.Dekker@tradedoubler.com
Telefoon: +31 (0)10 28 63 958


Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 45 dagen
Gemiddelde keuringstijd: 20 dagen
Prepayment programma: nee
Product feed: ja
Zelf deeplinks maken: ja,
Eigen referenties: ja,
API: nee
Mobiele site: nee
In-App Tracking: nee
Voucher Code Tracking: nee


Policies

Keyword marketing: beperkt toegestaan
Email marketing: na goedkeuring preview
Cashback sites: op aanvraag
Kortingscode sites: toegestaan
Social media: op aanvraag

  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>