Lenson affiliate programma

Over ons:
Sinds 2004 is Lenson één van Europa’s grootste online verkopers van contactlenzen. Wij bewijzen dagelijks dat lage prijzen uitstekend te combineren zijn met snelle leveringen en een eersteklas service. Ons brede assortiment omvat meer dan 120 merken en circa 90 000 verschillende producten. Wij hebben de meeste contactlenzen op voorraad in ons eigen magazijn en distributiecentrum en kunnen hierdoor 95% van alle bestellingen nog dezelfde dag versturen. 
 
Sinds 2016 zijn wij een deel van Essilor, met hoofdkantoor in Charenton-le-Pont, Frankrijk.  Essilor is ’s werelds grootste optiekbedrijf en produceert en ontwerpt een breeds scala aan lenzen en brillen. De missue van Essilor is duidelijk: het leven verbeteren van eenieder die problemen heeft met zijn/haar zicht. Wereldwijd gebruiken meer dan één miljard mensen producten van Essilor. In 2015 werd Essilor verkozen tot een van de top 50 internationale bedrijven die met hun werk en missie ”Vision for all” de wereld echt verbeteren.
 
Wat we doen:
Onze visie is een eenvoudig en betrouwbaar alternatief te bieden voor het kopen van contactlenzen in een winkel.  Via Lenson kunt u gemakkelijk exact de contactlenzen kopen die u nodig heeft en normaal bij de lokale opticien vindt, maar dan voor veel lagere prijzen. Kortom, wij bieden voordelige contactlenzen – snel en eenvoudig. 
 
Wij verkopen contactlenzen van alle grote producenten zoals Bausch & Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson en Alcon.
 
Onze logistiek wordt aangestuurd vanuit Swindon (UK) en Stockholm (Zweden).
 
Word onze partner en verdien geld!
Sinds de oprichting in 2004 is Lenson uitgegroeid tot een van Europa’s grootste e-commerce winkels voor lenzen. Onze Zweedse klanten hebben ons, via de website Pricerunner, maar liefst acht opeenvolgende jaren verkozen tot online winkel van het jaar binnen de optiekbranche (2007-2014). Ons sterke merk en zeer complete aanbod voor onze klanten maakt dat u als partner een zeer goede uitgangspositie heeft voor een hoog conversiepercentage.
 

Kijk voor actuele acties van Lenson op tdnieuws.nl >>
 

Lenson

Vergoedingen

Segment Event   Sale
General AvSlut 0 - 10 sales 8 %
General IndirekteAvSlut 8 %
Silver Avslut 11 - 25 sales 10 %
Silver IndirekteAvSlut 10 %
Gold Avslut 26+ sales 12 %
Gold IndirekteAvSlut 12 %

Uitgebreide programmabeschrijving

Deelname:
Lenson streeft ernaar uw aanvraag binnen een week na datum van aanvraag in overweging te hebben genomen. Het kan echter zijn dat Lenson aanzoeken weigert van internationale affiliates die gevestigd zijn in landen waarbinnen Lenson niet levert.
 
Gebruik domein:
Affiliates dienen onze nieuwe merknaam te updaten, daar wij in mei 2016 onze website 2.0 hebben gelanceerd met een nieuw logo, nieuwe banners en het gebruik van de merknaam ”Lenson” met een kleine letter ”o”. Het is niet toegestaan voor partners om domeinnamen aan te schaffen, te bezitten of te bieden op domeinnamen die de merknaam Lenson, of variaties op de naam Lenson, bevatten in de URL. Het is niet toegestaan voor onze affiliates om het merk Lenson, of verkeerd gespelde varianten op de merknaam Lenson, op te nemen in submappen op de URL van hun website. Bijvoorbeeld: http://www.lenson.affiliate.com  Het is wel toegestaan voor onze partners om de naam Lenson, mits correct gepeld, op te nemen in de URL na de eigen domeinnaam. Bijvoorbeeld: http://www.affiliate.com/lenson
 
PPC:
Het bieden op merktermen, en alle permutaties, is niet toegestaan voor welke zoekmachine dan ook. Het bieden op algemene zoekwoorden die niet gerelateerd zijn aan de merktermen van Lenson, foutieve spellingen of derivaten, met als doel het promoten van het programma is wel toegestaan. Het gebruik van de merktermen van Lenson, foutieve spellingen of derivaten van deze termen in titels, onderwerpen, inhoud, display url ’s of andere advertentie-extensies is tevens niet toegestaan, net als het direct linken in uw PPC reclames. Affiliates dienen de begrippen ”tm” of ”official” of andere woorden die de lezer de indruk kunnen geven dat de reclame-uiting direct van Lenson afkomstig is, te vermijden. Affiliates wordt verzocht niet de bieden op de merktermen van concurrenten wanneer er verkeer naar de website van Lenson wordt doorgestuurd.
 
Uitzonderingen:
Affiliates dienen ervan op de hoogte te zijn dat Lenson merktermen en/of merktermen + algemene termen kan behandelen met geselecteerde samenwerkingspartners en u wordt gevraagd deze relaties te respecteren en u ervan te weerhouden te bieden op deze termen. Als u een voorstel heeft voor Lenson betreffende het bieden op deze termen kunt u dit voorstel direct doorsturen naar sandra.sibring@lensway.se.
 
Coupon codes:
Affiliates die coupon codes aanbieden op hun sites dienen ervan op de hoogte te zijn dat Lenson tussentijds exclusieve coupon codes kan aanbieden aan exclusieve samenwerkingspartners die niet toegankelijk zijn voor de rest van de deelnemers in het affiliate-programma. Respecteer de exclusiviteit van deze codes en toon deze niet in verband met promotie-activiteiten indien de code niet specifiek aan u is toegedeeld. Affiliates die toch codes promoten die exclusief bedoelt zijn voor andere partners verliezen hun provisie. Lenson verschaft de exclusieve codes direct aan de betreffende partner via e-mail of via de betreffende affiliatemanager. Indien een affiliate een code gebruikt die niet beoeld is voor gebruik door deze affiliate wordt de provisie geweigerd.
 
IAB-richtlijnen voor Gebruik van Coupon codes
Al onze partners die gebruik maken van onze coupon codes dienen zich te houden aan de richtlijnen van de IAB betreffende het correcte gebruik van de codes zoals vastgesteld in 2009 door de Internet Advertising Bureau (IAB). Een kopie van deze richtlijnen is hier te vinden: http://www.iabuk.net/en/1/onlinevouchercodes.html.
 
Lenson is er verantwoordelijk voor dat de meest actuele inhoud en campagne wordt overgedragen aan de affiliates – maar het is de eigen verantwoordelijkheid van de affiliates om hun website actueel te houden en het te voorkomen dat aanbiedingen gepromoot worden die niet meer geldig zijn, of die  misleidend zijn voor klanten.
 
Google Base:
Affiliates mogen geen links naar producten van Lenson plaatsen in Google Base.
 
Uitbetaling van provisie:
Lenson is momenteel druk bezig met het verbeteren van het validatieproces. Op dit moment kunnen affiliates verwachten dat alle commissies binnen 28 dagen na transactiedatum gevailideerd zijn.
 
Sancties in geval van PPC-overtredingen:
Affiliates dienen zich ervan bewust te zijn dat de PPC-activiteiten bewaakt worden en dat overtredingen gemeld worden aan Lenson. Het schenden van de voorwaarden leidt tot sancties en eventuele uitsluiting indien de overtredingen niet op tijd worden gecorrigeerd. Het beleid in geval van schending van de voorwaarden wordt hier beschreven: Indien een affiliate onze voorwaarden schendt, neemt een account manager van Lenson contact op via de e-mail om te informeren over de overtreding. Hierna wordt 24 uur de tijd gegeven (een werkdag) om de vereiste veranderingen op de website of campagne uit te voeren. Indien er na verloop van deze tijdsperiode geen reactie komt van de affiliate wordt opnieuw contact opgenomen met de affiliate en de provisie wordt naar nul bijgesteld. Het schenden van de voorwaarden kan en zal leiden tot uitsluiting van het partnerprogramma van Lenson.

Schorsing en uitsluiting van het partnerprogramma:
Indien een affiliate de eerder genoemde Voorwaarden schendt loopt deze het risico uitgesloten te worden van het partnerprogramma en in dat geval wordt alle komende provisie geweigerd. Door middel van het accepteren van deze Voorwaarden accepteert de affiliate tevens de verantwoordelijkheid voor het verwijderen van alle referenties naar de website van Lenson en het merk Lenson van hun website of campagnes, inclusief alle afbeeldingen, links, productinformatie en logo’s, indien de affiliate het partnerprogramma verlaat of wordt uitgesloten van het partnerprogramma van Lenson.
 
Contact:
Indien u vragen heeft betreffende deze Voorwaarden, neem dan eerst contact op met uw affiliate manager alvorens u begint met uw campagne.

Inloggen in uw Publisher Account:
Inloggen in uw publisher account
Aanmelden bij Tradedoubler:
Maak een account bij Tradedoubler


Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Account management NL (response.nl@tradedoubler.com)

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nl@tradedoubler.com)

Aanvullende informatie

 
 
Cookietijd: 45 dagen
Maximale keuringstijd: 28 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Ja

Policies

Keyword marketing: Gesloten
Email marketing: Toegestaan, na goedkeuring preview
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan

SEA

Zoekmachinemarketing niet toegestaan

Tracking

Tracking vindt plaats op basis van last cookie counts en fingerprint tracking.

Beëindigen samenwerking

Publishers* met wie Lenson de samenwerking niet wil continueren, dienen binnen 5 werkdagen hun links/banners te verwijderen. 5 werkdagen na de berichtgeving zal de samenwerking worden beëindigd.
*Dit geldt voor alle publishers, m.u.v. fraude publishers. Deze kunnen per direct worden afgesloten.
     1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>