MANUTAN AFFILIATE PROGRAMMA

Manutan is de grootste webwinkel voor zakelijk Nederland met alles voor kantoor, magazijn en werkplaats! En dat natuurlijk geleverd op de welbekende supersnelle manier.

Manutan B.V. maakt nu bijna 20 jaar deel uit van de internationale Manutan Group. Een familie van sterke organisaties, die het belang van medewerkers, klanten en de samenleving vooropstellen, in onze visie verwoord als ‘Ondernemen voor een betere wereld’. En daar plukken onze medewerkers, klanten en zelfs de samenleving de vruchten van.

De introductie van onze nieuwe naam staat symbool voor een volgende fase waarin de kwaliteiten van het vertrouwde merk Overtoom worden gecombineerd met die van de Europees opererende Manutan Group. We behouden de sterke punten van Overtoom en voegen nu de extra voordelen van Manutan aan toe. Waardoor onze klanten uit meer dan 40.000 producten kunnen kiezen om werken elke dag leuker, makkelijker, veiliger en succesvoller te maken.

We leveren meer dan 40.000 producten. Van intern transport & opslag, kantoorartikelen, afvalverwerking, gereedschap tot milieu, schoonmaak en persoonlijke veiligheid. Ook verzorgen we de complete inrichting van kantine, receptie, werkplaats, kantoor en buitenterrein. Onze inkoopadviseurs helpen klanten hun secundaire inkoopproces te verbeteren.

Vergoedingen

Segment Aantal sales per maand CPA
General 0 - 10 sales 5%
Silver 11 - 20 sales 6%
Premium 21+ sales 7%

Publishers

Bloggers/Content: Yes
Price comparison: Yes
Search Engine (SEA/SEO/keyword bidding): No
Display advertising: No
Retargeting: No
Google CSS: No
Mobile advertising (incl. in-app): Yes
Cashback: No
Voucher (incl. browser ext. & CUGs): No
Social Media (incl. influencers): Yes
Sub-network: Yes
Email: Yes

Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 30 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Ja
Email marketing: Toegestaan

Beëindigen samenwerking

Publishers* met wie de adverteerder de samenwerking niet wil continueren, dienen binnen 5 werkdagen hun links/banners te verwijderen. 5 werkdagen na de berichtgeving zal de samenwerking worden beëindigd.
*Dit geldt voor alle publishers, m.u.v. fraude publishers. Deze kunnen per direct worden afgesloten.

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Client Support
account.nlbe@tradedoubler.com

Publisher Manager:
Publisher Team
publisher.nlbe@tradedoubler.com
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>