VISTAPRINT NL AFFILIATE PROGRAMMA

Vistaprint is een wereldwijd toonaangevende drukkerij die miljoenen ondernemers in staat stelt om zichzelf op professionele wijze te promoten.
 
Door het uitgebreide aanbod bedrukte kwaliteitsproducten voor betaalbare prijzen kunnen klanten eenvoudig de producten bewerken die ze nodig hebben, zonder dat het in de papieren loopt.
 
Van gevouwen flyers en folders tot fotoboeken, kaarten en uitnodigingen. Klanten kunnen uit onze exclusieve designs kiezen of hun eigen ontwerp uploaden. Daarnaast bieden we met trots eersteklas klantenservice en garanderen we klanttevredenheid.
 
Met het Affiliate programma van Vistaprint nodigen we publishers uit om onze uitgebreide reeks producten te promoten en hun voordeel te doen met onze verschillende promocodes en incidentele exclusieve kortingen. De vele commissiekosten die we betalen en ons hoge conversiepercentage geven ons het vertrouwen dat je de gewenste resultaten kunt boeken met het merk Vistaprint.

Kijk voor actuele acties van Vistaprint NL op tdnieuws.nl

Vergoedingen

Event General segment Cashback
New client 9% 10%
Existing client 3% 5%
Face mask sale 9% 9%
Face mask repeat 9% 9%

Uitgebreide programma beschrijving

Vistaprint is een wereldwijd toonaangevende drukkerij die miljoenen ondernemers in staat stelt om zichzelf op professionele wijze te promoten.
 
Door het uitgebreide aanbod bedrukte kwaliteitsproducten voor betaalbare prijzen kunnen klanten eenvoudig de producten bewerken die ze nodig hebben, zonder dat het in de papieren loopt.
 
Van gevouwen flyers en folders tot fotoboeken, kaarten en uitnodigingen. Klanten kunnen uit onze exclusieve designs kiezen of hun eigen ontwerp uploaden. Daarnaast bieden we met trots eersteklas klantenservice en garanderen we klanttevredenheid.
 
Met het Affiliate programma van Vistaprint nodigen we publishers uit om onze uitgebreide reeks producten te promoten en hun voordeel te doen met onze verschillende promocodes en incidentele exclusieve kortingen. De vele commissiekosten die we betalen en ons hoge conversiepercentage geven ons het vertrouwen dat je de gewenste resultaten kunt boeken met het merk Vistaprint.

Wat biedt Barcelo u als affiliate:
 • Uitstekende publishervoorwaarden
 • Maandelijkse kortingscodes en aanbiedingen
 • Snelle levering producten
 • Incentives voor best-performing publishers
 • Cookietijd 30 dagen
 • Banners en tekstlinks

Restricties

 • Keyword marketing is niet toegestaan. 
 • Promotie op torrent sites is niet toegestaan

Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 60 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Nee
Keyword marketing Gesloten
Email marketing: Open na goedkeuring preview
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan
Social Media toegestaan
Deeplinken Niet toegestaan

SEA

Zoekmachinemarketing niet toegestaan:

 • Het is niet toegestaan om rechtstreeks verkeer te sturen naar Vistaprint (via Adwords bijv);
 • Het is niet toegestaan om te bieden/verwijzen naar zoekwoorden die betrekking hebben op de merknaam Vistaprint  en trademarks
 • U mag geen advertenties weergeven voor een zoekopdracht op de bedrijfsnaam of handelsmerken van de adverteerder wanneer u ook generieke termen gebruikt. (d.w.z. merk met algemene voorwaarden)
 • U mag geen advertenties weergeven op basis van de URL van de adverteerder (bijvoorbeeld www.Vistaprint )
 • U mag geen advertenties weergeven op handelsmerken of variaties van concurrenten van de adverteerder?
 • U mag geen advertenties voor generieke termen weergeven wanneer u een bestemmingspagina gebruikt.
 • Geen ad teksten met afzender Vistaprint of afgeleide url op te nemen als bijv: Vistaprint autohuur;
 • Geen ad teksten met het ons merknaam of misspellingen hierin vermeldt.
 • Blackbox/blind traffic is niet toegestaan (zonder uitdrukkelijke toestemming van adverteerder).
BELANGRIJK! Elke publisher die zich niet aan deze voorwaarden houdt, wordt uit het programma verwijderd en commissies worden geweigerd.
 

Terms and conditions

Verboden activiteiten
Krachtens het besluit van de affiliate om deel te nemen aan het Affiliate Network en door de advertenties van Vistaprint te publiceren, of door bezoekers door te linken naar Vistaprint, gaat de affiliate, inclusief werknemers of intermediairs, akkoord met het volgende:

 1. Toepasselijk recht. Affiliates dienen alle toepasbare wetten en regels na te leven, of ze nu buitenlands, Europees, nationaal of lokaal zijn. Dit is van toepassing op de activiteiten die hieronder genoemd worden, inclusief, maar niet beperkt tot, regels over (misleidende) advertentieclaims.  
   
 2. Adverteren via zoekmachines. Affiliates mogen geen advertenties via zoekmachines toepassen, gebruiken of erop bieden, inclusief, maar niet beperkt tot Google, Google Mobile, Bing, Bing Mobile, Facebook, AOL, Yahoo, MSN en Ask, om bezoekers naar websites van Vistaprint (inclusief, maar niet beperkt tot, www.vistaprint.com, www.vistaprint.co.uk, www.vistaprint.de, www.vistaprint.fr, www.vistaprint.be, www.vistaprint.nl, www.vistaprint.es) of een ander online advertentiekanaal van Vistaprint te trekken. Affiliates mogen alleen via online zoekmachines adverteren wanneer Vistaprint een officiële schriftelijke uitzondering verstrekt aan de Affiliate.  

  Affiliates mogen geen 'betalen per klik', gesponsorde link of vergelijkbare actie die beschikbaar is bij een zoekmachine toepassen, gebruiken of erop bieden om bezoekers naar een van bovengenoemde websites van Vistaprint te trekken.
   
 3. Beschermde Vistaprint-zoekwoorden. Affiliates mogen niet bieden op zoekwoorden die het merk Vistaprint bevatten, of deze nu wel of niet zijn geregistreerd zijn als handelsmerk, en alle variaties daarop en varianten met spelfouten, inclusief, maar niet beperkt tot Vistaprint, Vista print, Vistaprints, Vistaprint.com, Vistaprint.co.uk, Vistaprint.de, Vistaprint.fr, Vistaprint.be, Vistaprint.nl, Vistaprint.uk, Vistaprint.es, op zichzelf of als onderdeel van een langer zoekwoord. De affiliate voegt deze zoekwoorden toe als 'negatief' in zijn algemene biedbeleid.

  Affiliates mogen niet bieden op de eerder genoemde zoekwoorden in combinatie met een productomschrijving of productnaam voor of na de zoekwoorden. Bijvoorbeeld: Vistaprint gratis visitekaartjes, Vistaprint visitekaartjes, gratis visitekaartjes Vistaprint, etc.

  Affiliates mogen de eerder genoemde zoekwoorden niet toevoegen aan de weergave-URL voor gekochte zoekwoorden.

  Affilates mogen niet bieden op een handelsmerk van Vistaprint, of dat nu wel of niet is geregistreerd als handelsmerk, in combinatie met welk ander type promotie dan ook, zoals, maar niet beperkt tot kortingsbonnen, speciale aanbiedingen, deals, promoties, kortingscodes, codes, etc.
   
 4. Hoger bieden. Affilates mogen niet hoger bieden dan de plaatsingen van Vistaprint in de zoekresultaten. Affiliates mogen niet bewust advertenties weergeven op een hogere positie dan de door Vistaprint beheerde advertenties. Als er wordt ontdekt dat ze hoger staan die van ons, dient de affiliate op ons verzoek onmiddellijk zijn bod te verlagen. Het is verboden om te bieden op merktermen van concurrenten van Vistaprint.
   
 5. Affiliate-domeinen. Affiliates mogen geen domeinnamen gebruiken of kopen die het handelsmerk van Vistaprint bevatten, of deze nu zijn geregistreerd als handelsmerk of niet, inclusief domeinnamen die een handelsmerk van Vistaprint combineren met een of meerdere woorden, letters, cijfers of andere tekens of domeinen die schrijffouten of andere verwarrende varianten van de handelsmerken van Vistaprint bevatten. Vistaprint zal in het geval van overtreding gerechtelijke stappen ondernemen om het eigendom van de domeinnaam op te eisen als het beleid niet wordt nageleefd.
   
 6. Affiliate-websites. Affiliates mogen geen websites die nog niet af zijn, websites die fouten bevatten of veroorzaken, doorwaypagina's, websites of pagina's die automatisch omleiden, gebruiken.

  Affiliates mogen geen website beheren of gebruiken of een link e-mailen naar een website die de volgende soorten inhoud bevat of promoot: laster, smaad, obscene, beledigende, gewelddadige, onverdraagzame, haatdragende, illegale, cracking, hacking, berichtgeving tegen het merk of inhoud die illegale goederen of diensten aanbiedt.
   
 7. Weergave-URL. Affiliates mogen geen domein of specifieke locale van Vistaprint gebruiken als weergave-URL in de bestemmings-URL (bijvoorbeeld Vistaprint.com, Vistaprint.co.uk, Vistaprint.de, Vistaprint.fr, Vistaprint.be, Vistaprint.nl, Vistaprint.uk, Vistaprint.es) in een zoekadvertentie.  
   
 8. Imitatie. Affiliates mogen geen website gebruiken die op verwarrende wijze vergelijkbaar is met de officiële websites van Vistaprint of Vistaprint op welke manier dan ook representeren op een manier die externe partijen mogelijk misleiden en denken dat de affiliate Vistaprint of een officiële partner van Vistaprint is, waaronder door bijvoorbeeld het gebruik van zinnen als 'Officiële website', gebruik van alle handelsmerken van Vistaprint of door copyright beschermde ®-handelsmerken of door de webpagina's van de websites van Vistaprint te kopiëren en te framen. 

  Affiliates mogen geen gebruik maken van het handelsmerk van Vistaprint of een merk dat op verwarrende wijze vergelijkbaar is met het Vistaprint handelsmerk op welke website dan ook, behalve in de advertentie van de Affiliate zoals specifiek toegestaan.

  Affiliates mogen geen advertenties uitvoeren waarin ze Vistaprint imiteren of impliceren dat de advertentie door Vistaprint wordt weergegeven. Advertenties moeten duidelijk weergeven dat ze links zijn naar een aanbieding van een affiliate.
   
 9. Doorverwijzingen of onderbrekingen. Affiliates mogen geen bezoekers op hun eigen website terecht laten komen via advertenties of een domeinnaam kopen en een nieuwe landingspagina maken voor aanbiedingen van Vistaprint.

  Affiliates mogen niet vanuit zoekmachines doorverwijzen naar de websites van Vistaprint zonder eerst terecht te komen op een tussenpagina waarop een klik nodig is om naar een website van Vistaprint te gaan.

  Affiliates mogen Vistaprint niet promoten door middel van een applicatie die de klant moet downloaden en die het verkoopproces onderbreekt, zonder dat daar een opt-in aan gekoppeld is van Vistaprint of een vertegenwoordiger van Vistaprint. Voorbeelden hiervan zijn hulpmiddelen voor korting die de gebruiker laten weten wanneer ze op een website terechtkomen waar korting of cashbacks beschikbaar zijn. Als de affiliate twijfelt of de applicatie acceptabel is of niet, dient hij of zij contact op te nemen met Vistaprint.

  Affiliates mogen het downloaden of de installatie van software, inclusief maar niet beperkt tot werkbalken, browser-add-ons, extenties of plugins ('software') niet starten zonder de uitdrukkelijk toestemming van de gebruiker. Software die wordt gebruikt om aanbiedingen van Vistaprint te promoten, dient rechtstreeks door de affiliate te worden aangeboden als een zelfstandige download. Affiliates mogen geen software verspreiden via externe partijen of software bundelen met andere downloads (of dit nu rechtstreeks wordt verspreid door de affiliate of door een externe partij).
   
 10. Valse of dubbele transacties. Affiliates mogen geen fraude plegen of valse transacties verzenden. Als de affiliate op meer dan één affiliate-netwerk advertentiediensten verstrekt aan Vistaprint, mag hij alleen commissie claimen op bestellingen die zijn geplaatst via het getagde, geïdentificeerde affiliate-netwerk.  Specifiek mag de affiliate geen aanbiedingen promoten of URL's doorverwijzen op een manier waarop een bestelling kan worden gedupliceerd of in meerdere programma's kan worden opgenomen met als doel het claimen van extra commissie voor dezelfde bestelling.
   
 11. De IP-rechten van Vistaprint. Affiliates dienen het handelsmerk, copyright en andere criteria en vereisten voor intellectueel eigendom van Vistaprint na te leven.  Affiliates betwisten de geldigheid of uitvoerbaarheid niet van enig intellectueel eigendom van Vistaprint.  Affiliates voeren geen enkele actie uit om een handelsmerk te registreren dat hetzelfde is als of op verwarrende wijze vergelijkbaar is met een handelsmerk van Vistaprint.

  Affiliates dienen te erkennen dat Vistaprint eigenaar is en blijft van alle rechten, titels en belangen in alle intellectuele eigendom van Vistaprint, inclusief handelsmerken van Vistaprint en alle inhoud van Vistaprint, inclusief, maar niet beperkt tot eigendomsrechten die in de toekomst worden ontwikkeld. Het gebruik van inhoud van Vistaprint is uitsluitend toegestaan in het voordeel van Vistaprint en de affiliate krijgt geen rechten tot de inhoud van Vistaprint wanneer hij deze gebruikt.

  Affiliates mogen geen teksten, afbeeldingen, links of andere inhoud of elementen die worden gebruikt in promotionele inhoud verwijderen of wijzigen, of promotionele inhoud combineren met andere inhoud van Vistaprint die niet is opgenomen in het programma van het Affiliate Network.

  Affiliates mogen geen sites kopiëren of inhoud of afbeeldingen van websites van Vistaprint gebruiken, met uitzondering van inhoud en afbeeldingen waarvan gebruik expliciet is toegestaan voor affiliate-partners. Affiliates mogen de links en/of banneradvertenties die Vistaprint verstrekt aan affiliate-partners alleen gebruiken in de vorm waarop ze worden verstrekt. Behoudens de beperkingen hiervan mag de affilate zulke links en/of banneradvertenties plaatsen op zijn eigen website op welke plek dan ook, naar voorkeur van de affiliate. Affiliates mogen geen advertentiemateriaal/logo's maken, maar dienen degene te gebruiken die in de interface van het affiliate-netwerk worden verstrekt.
   
 12. Online video-inhoud. Affiliates mogen de advertenties van Vistaprint niet publiceren op sociale netwerken of websites voor het delen van video's in combinatie met video's of andere online inhoud die geassocieerd zou kunnen worden met vulgaire, racistische, seksuele of andere volgens Vistaprint aanstootgevende inhoud. Affiliates begrijpen dat ze rekening moeten houden met de reputatie van Vistaprint. Alle video's die door Vistaprint als aanstootgevend worden beschouwd, dienen op verzoek van Vistaprint binnen 24 uur te worden verwijderd van alle websites. Dit dient te worden gedaan door de affiliate.
   
 13. Public Relations en persberichten. Affiliates mogen Vistaprint niet vermelden in schriftelijk promotiemateriaal of persberichten zonder de nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de afdeling public relations van Vistaprint. Elk persbericht of verslag dat zonder deze toestemming wordt gepubliceerd, overtreedt de contractuele verplichten en eigendom van Vistaprint met copyright, en hier staan straffen en mogelijk gerechtelijke stappen op.    
   
 14. Social Media. Affiliates mogen Vistaprint, de handelsmerken van Vistaprint, de merknamen van Vistaprint, de namen met schrijffouten of variaties op het handelsmerk of de naam van het bedrijf (Vistaprints, Vistaprinten, etc.) op sociale media of sociale netwerken en websites niet gebruiken als middel om aanbiedingen, deals, kortingsbonnen of promoties aan te bieden, tenzij Vistaprint vooraf schriftelijke toestemming heeft gegeven.

  Affiliates mogen geen groepen of specifieke webpagina's (in sociale groepen) maken rond aanbiedingen van Vistaprint. Vistaprint spreekt (en behoudt zich het recht daartoe voor) affiliates die spammen of deelnemen aan andere acties die door Vistaprint worden beschouwd als ongepast op sociale media of sociale netwerken aan.
   
 15. Spyware en phishing. Affiliates mogen geen spyware, bots of andere technologieën gebruiken om (i) automatisch naar een website in eigendom of beheer van de affiliate door te verwijzen of (ii) het te doen lijken alsof links naar websites van Vistaprint van websites in eigenom of beheer van de affiliate komen, terwijl ze van andere websites komen die niet in eigendom of beheer van de affiliate zijn.

  Affiliates mogen geen websites in eigendom of beheer van de affiliate gebruiken voor phishingactiviteiten om op frauduleuze wijze persoonlijke gegevens te verzamelen. Bovendien mogen affiliates niet bewust of door onachtzaamheid websites in eigendom of beheer van de affiliate toestaan om door anderen te worden gebruikt voor zulke phishingactiviteiten.
   
 16. Overig. Vistaprint heeft als enige het recht om te bepalen of dit beleid wel of niet is nageleefd. Bovendien gaan zowel het Affiliate Network als de affilate ermee akkoord dat als de provisie van de affiliate-marketingservices wordt beëindigd om wat voor reden dan ook, het Affiliate Network en/of de affiliate geen (extra) compensatie, commissie of zaken die zijn voortgekomen uit of via een website van Vistaprint zal claimen, of verlies en/of schade veroorzaakt door deze beëindiging van de diensten van de affiliate zal claimen.   Enige en alle goedwilligheid aangaande Vistaprint handelsmerken die voorkomen uit het gebruik van deze merken door de Affiliate, zullen volledig ten voordele zijn van Vistaprint.
 1. Wijzigingen aan het beleid

Vistaprint behoudt zich het recht voor om dit beleid naar eigen goeddunken te wijzigen met zeven (7) dagen voorafgaande schriftelijke kennisgeving via het partnerplatform. Het nieuwe beleid gaat in op de achtste dag na de kennisgeving (of op een latere datum zoals aangegeven door Vistaprint). Wijzigingen aan het beleid zijn niet met terugwerkende kracht van toepassing op transacties die al in werking waren getreden op het moment dat het beleid werd gewijzigd. Voortzetting van je deelname aan het programma betekent dat je akkoord gaat met het nieuwe beleid.

Beëindigen samenwerking

Publishers* met wie Vistaprint de samenwerking niet wil continueren, dienen binnen 5 werkdagen hun links/banners te verwijderen.
5 werkdagen na de berichtgeving zal de samenwerking worden beëindigd.
*Dit geldt voor alle publishers, m.u.v. fraude publishers. Deze kunnen per direct worden afgesloten.

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Charlotte Vermeer (charlotte.vermeer@tradedoubler.com)
Telefoon: +31 (0)10 28 63 958

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nlbe@tradedoubler.com)

Inloggen in uw Publisher Account                                                               Aanmelden bij Tradedoubler

 

 
 1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>