Disneyland Paris is de #1 bestemming in Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening en het 5e grootste hotelcomplex in Frankrijk. Het bestaat uit twee themaparken (het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park), 7 Disney Hotels, Villages Nature Paris by Center Parcs en een groot aanbod aan restaurants. Ten slotte behoort  Disney Village, een entertainment en shopping complex ook tot de bestemming.

Het resort is een magische plek waar dromen uitkomen! Sprookjes komen tot leven in verschillende themalanden vol iconische attracties, spectaculaire shows en parades. Het is de enige plek waar gasten Disney, Pixar, Stars WarsTM en MARVEL  avonturen écht kunnen beleven en hun favoriete Disney Figuren kunnen ontmoeten, van Mickey Mouse en zijn vrienden, tot Disney Prinsessen en Marvel Superhelden.

Wil jij met jouw bezoekers onze magische plek, vlakbij Parijs, waar magie tot leven komt, delen?

Wanneer je deelneemt aan ons Affiliate programma kan je bezoekers van jouw website de www.disneylandparis.com producten aanbieden tegen de beste prijs :

 • Verblijven, inclusief tickets voor de Parken en hotel/resort-overnachting
 • Toegangstickets voor de Disney Parken
 • Disney Premier Access
 • Shows
 • Speciale evenementen
 • Jaarpassen

Jouw voordelen als Disneyland Paris Affiliate:

 • Betrouwbare partner met persoonlijk contact
 • 30 dagen cookie lifetime
 • Campagnes met effectieve marketingmaterialen (dynamische en statische banners, afbeeldingen, video’s, emailing, etc.). An example of dynamic banner can be found under the following AD ID :  22921934 or name: NL_MainOffer_300x250_html
 • Nieuws over Disneyland Paris voor jou om te delen op je websites en social media, met dank aan http://disneylandparis-news.com . Hier vind je ook onze laatste nieuwsbrieven met informatie over onze huidige aanbiedingen en het affiliate-programma in het algemeen
 • Aantrekkelijke commissies, afhankelijk van het verkochte product

Experiences

 

 

Een hoogtepunt uit het Disneyland Paris programma:

Het gebruik van een poly attributiemodel voor eerlijke commissie!

Het attributiemodel houdt rekening met jouw deelname aan de customer journey op alle cross-channelverkopen en bepaalt jouw persoonlijke commissie voor elke verkoop. Deze commissie is afhankelijk van jouw aandeel binnen de customer journey en je ontvangt een commissie voor elke verkoop waaraan je hebt bijgedragen, niet alleen voor de laatste klik.
Het algoritme werkt op basis van 3 stappen:

 

-

 

Step 1: Calculatie op basis van de Performance rate
Voor elk onderdeel in de funnel, berekent het algoritme de performance rate.
Hierbij word gekeken in hoeverre een kanaal de capaciteit en positie heeft om een sale in de funnel te beïnvloeden.

Stap 2: Calculatie op basis van de Opportunism rate
Voor elk onderdeel in de funnel, berekent het algoritme de opportunism rate.
De opportunism rate identificeert kanalen die invloed kunnen hebben op het aankoopbesluit van een consument t.o.v. kanalen die sales genereren op basis van een bestaande vraag (consumenten die sowieso al van plan waren te kopen).

Step 3: Calculatie op basis van de Score
Voor elk onderdeel in de funnel, vermenigvuldigt het algoritme de performance rate met jouw opportunism rate, wat uiteindelijk resulteert in een score. Deze score bepaalt het gewicht & de bijdrage aan een sale.

Meer informatie hierover vind je hier.

Lees de voorwaarden hier en richtlijnen zorgvuldig hier door voordat je met ze akkoord gaat door je aan te melden voor het affiliate programma.

Meld je nu aan!

Mocht je vragen hebben over het affiliate programma, aarzel niet om contact op te nemen met het Tradedoubler affiliate team.


 

met het Tradedoubler affiliate team.


 
 1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>