Om oss

LensWay ble startet år 2000 og er Nordens Største internettbutikk for kontaktlinser og eies i dag av det globale optikkfirmaet Essilor, verdens ledende produsent av brilleglass. Vi finnes på fire Nordiske markeder: Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret, inkludert lager og kundeservice, finnes i Kista rett nord for Stockholm.

Våre lave priser, prisbelønte kundeservice, raske leveringer, enkel bestillingsprosess, betaling mot faktura og sterke varemerker har resultert i at vi har en av de høyeste konverteringsrate i Nordisk e-handel.

Dette i kombinasjon med vår høye utbetalinger gjør at vi tilbyr en av de mest fordelaktige programmene på Tradedoubler.

VÅRE PRODUKTER
Vi selger kontaktlinser fra kjente merker, samt briller fra våre egne merker C. Jacobsen og The Collection. Hos oss kan du raskt og enkelt kjøpe prisgunstige optikkprodukter av beste kvalitet.

- Kontaktlinser - LensWay har Nordens største lager av linser. Vi har orginallinser fra populære kontaktklinseprodusenter som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og CooperVision. Hos LensWay finner du også markedets mest prisgunstige linser med høy kvalitet fra everclear.

- Briller og solbriller - Med egenproduksjon av innfatninger og glass kan vi levere briller av høy kvalitet som har alle råd til. Det finnes noe for enhver smak. Vårt housebrand, C. Jacobsen, karakteriseres med stilren, skandinavisk design. Vi har til og med egne brillekolleksjoner hvor kunden kan finne alt fra klassiske former til trendy kolleksjoner med en moderne touch. Et eksempel er 5:1, vår miljøvennlige kolleksjon, hvor hver innfatning er laget av fem gjenvunnede plastflasker. Til og med pussekluten og brilleetuiet til denne kolleksjonen er laget av plastflasker.

SOSIALT ANSVAR - “BUY ONE, GIVE ONE”
Tross av at det anses å være en menneskerettighet, så mangler en tredjedel av verdens befolkning et fullgodt syn eller tilgang til nødvendige hjelpemidler. Det derfor vi på LensWay sammen med vår eier Essilor (gjennom stiftelsen Essilor Vision Foundation), arbeider for å forbedre synet for millioner av mennesker. Siden starten 2000 har vi hjulpet over en million kunder til bedre syn - og vi brenner daglig for å kunne hjelpe enda flere!

Med Buy One, Give One kan du enkelt donere et par briller når du kjøper et par til deg selv. Det koster deg ingenting og hjelper et menneske i nød. Når vi kan gjøre en forskjell, så vil vi også gjøre en forskjell, og Buy One, Give One er en av våre måter å gjøre det på.

For øvrige spørsmål, vennligst kontakt affiliate@lenswaygroup.com


The LENSWAY affiliate team.
FORDELER FOR AFFILIATES
 • Kjent varemerke
 • Bra ersättning
 • Kan tilby unike samarbeider med utvalgte affiliates
FORDELER MED LENSWAY
 • Prisgunstige briller og linser fra kjente varemerker
 • Raske leveringer på linser (vi sender i løpet av 24 timer)
 • Over 3 millioner linser på lager
 • Prisgaranti på alle produkter
 • Betaling med faktura
 • Originalprodukter
 • Prisbelønt kundeservice ved flere anledninger
 • Linsegaranti
 • Prøv hjemme med garanti på briller: er du ikke fornøyd etter 90 dager så får du pengene tilbake (start 2021)
Övrig information

Provisjonsstruktur
General: 8%. Segmenttrapper er tilgjengelig
Noen publishersegment kan ha høyere / lavere godtgjørelse enn ovenfor.

Cookie period:
2 dager
Pending/Valdiering:
40 dager

Regler for annonsering
Vilkårene du godkjenner når du annonsere for LensWay er, ved siden av Tradedoublers affiliateavtale.

Fusk
Det er viktig at du følger Tradedoublers og Lensways egler for annonsering. Hvis du ikke gjør det kan vi avslutte samarbeidet og fjerne din opptjente provisjon. Et eksempel på juks er for eksempel å drve trafikk til en annen side enn den som er registrert.

Vilkårene du godtar når du annonserer for LensWay, er i tillegg til Tradedoublers tilknyttede avtale følgende:

Annonsemateriale
Annonsene som finnes i programmet er de som skal brukes, egen grafikk er lov men da må dette sendes til oss for godkjenning først. Det er greit å skape sine egne tekstlinker med redaksjonelt innhold, tips og så videre. - Send en e-post til publisher.no@tradedoubler.com for å få materialet godkjent.

Reward/cashback och lojality-siter:
LensWay tillater at affiliates driver trafikk med hjelp av såkalt incitamentsdrevet trafikk.

Voucher/rabattkodsiter:
Begrenset. Kontakt oss for mer informasjon.

Direktlänkning:
Det er greit å koble direkte til forskjellige produkter / merker / tilbud.

Rabattkoder:
Vi jobber aktivt med et variert tilbudstilbud som er tilgjengelig for alle kunder på nettstedet vi ønsker å markedsføre, men har også spesialtilbud som vi ønsker å markedsføre gjennom spesielt utvalgte partnere. Kontakt oss påaffiliate@lenswaygroup.com eller publisher.no@tradedoubler.com hvis du tror du kan bidra til gode forretninger ved å bruke spesialtilbud via rabattkoder eller omdirigeringskoblinger eller trenger informasjon om alle nettstedstilbud.

Partnere kan ikke markedsføre rabattkoder som ikke er distribuert gjennom tilknyttet program. Hvis vi ser at dette blir feiladministrert, må vi avslutte samarbeidet med partneren som ikke følger reglene.

Epost markedsføring:
Det er ikke tillatt å sende reklame på vegne av LensWay til noen som ikke har akseptert slik reklame. All annonsering må ha blitt akseptert aktivt og i samsvar med lokal lovgivning og praksis. Det er ikke tillatt å liste LensWay som avsender uten spesiell tillatelse. Det er ikke tillatt å annonsere LensWay via tredjepartsdatabaser uten forutgående skriftlig tillatelse. All e-postaktivitet som kan klassifiseres som spam i henhold til lokal praksis er forbudt.

Vi er veldig takknemlige for at du vil kjøre e-postkampanjer for oss og vil gjøre vårt beste for å sikre at vi lykkes. Kontakt LensWay på affiliate@lenswaygroup.com for informasjon om beste praksis. Sørg for å sørge for at materialet, avsenderinformasjon, emnelinje, destinasjonsside, tilbud, karakterer / kommunikasjon du ikke skal bruke, timing i forhold til andre aktiviteter osv. håndteres riktig da dette har stor innvirkning på sluttresultatet.

Keyword/ SEM-policy
Closed.
• LensWay er et beskyttet varemerke, og det er ikke tillatt å bruke LensWay, eller noen variant av ordet LensWay, inklusive alternative stavemåter, som søketerm eller som del av en søketerm, i noen søkemotor uten å ha innhentet skriftlig tillatelse på forhånd.

• Det er ikke tillatt å opprette direktelenker til LensWays nettsted i søkemotorens annonsesystem uten skriftlig tillatelse.

• Det er ikke tillatt å bruke ordet LensWay, eller varianter av dette ordet, på noen måte, delvis eller i sin helhet, i nettadresser, annonsetekster eller emnelinjer.

• Alle annonsetekster og emnelinjer/overskrifter skal stemme overens med det som kommuniseres på LensWays nettsted.

• Det er ikke tillatt å bruke noen tekst eller kommunikasjon som på noe vis skiller seg fra det som kommuniseres, og vises åpent for alle besøkende, på LensWays nettsted. Hvis du dermed markedsfører et spesifikt godkjent tilbud som ikke er tilgjengelig for alle på LensWays nettsted, er det ikke tillatt å kommunisere dette tilbudet i annonsen uten særskilt skriftlig tillatelse.

• Det er ikke tillatt å bruke LensWays konkurrenters varemerker for å drive trafikk til selskapets nettsted.

• Display URls som ikke er tillatt å bruke, er www.LensWay.no eller www.LensWay.com.

Oppdatert informasjon:
Please note that it is an important part of your responsibility as a publisher, to be updated on what offers are valid and that you go through your sites and remove all inactive offers. Failure to do so is the same as breaking the program rules and can any time result in a shut down of the publishers who have inactive offers on the site.

First-Party Tracking
This program has implemented our First-Party Tracking solution. Conversions will be tracked on all browsers, including Safari with the ITP 2.0 update.


Cookie Period

2 dager

Accepterade publishersamarbeten
           


 1. Fyll inn din e-postadresse, og klikk "Start registrering". Du vil da bli videresendt til en registreringsside på Tradedoublers nettsider.
 2. Skriv inn adresse for din nettside og andre detaljer for din konto hos Tradedoubler. Det er tre korte sider du må fylle ut, og dette tar kun en lite minutt.
 3. Når du har gjennomført registrering på de tre sidene, vil du motta en e-post. Denne inneholder en lenke som du må klikke på (innen 24 timer) for å bekrefte din registrering og aktivisere din konto.
 4. Nå du deretter er logget inn hos Tradedoubler, kan du søke på ønsket program/annonsør. Du kan deretter legge ut bannere og lenker for annonsøren på din nettside.

Fyll inn din e-postadresse under for å starte registreringen:

>