PostNL Webshop affiliate programma

Consumenten gaan naar de PostNL Webshop om te allen tijde hun postzaken te kunnen regelen. Ze hebben alles vanaf nu onder controle, want de PostNL Webshop is altijd in de buurt en zorgt ervoor dat men attent kan zijn voor zijn of haar omgeving.

Kijk voor actuele acties van de PostNL Webshop op tdnieuws.nl >>
 

PostNL Webshop

Vergoedingen

Segment Events Sales %
General Mail 1 %
General Presents 2 %
General Office 6 %

Uitgebreide programmabeschrijving

Het is nadrukkelijk niet toegestaan om korting/cashback te geven op de post- & pakketzegel gerelateerde artikelen uit de post categorie. Dit is wettelijk bepaald.
 
Producten die in de PostNL Webshop te koop zijn:
- Post- en pakketzegels: al jouw postzaken snel en gemakkelijk online regelen. Denk hierbij aan producten als: vellen postzegels, rollen postzegels, bijzondere postzegels, pakketzegels en postzegel abonnementen.
- Kantoorartikelen: voor op je bureau, makkelijke en handige accessoires. Denk hierbij aan producten als: enveloppen, verzenddozen, sealbags en Dymo labelwriters en -labels.
- Cadeau’s: denk hierbij aan producten als wenskaarten, munten, VVV-bonnen, verzamelboeken en hippe postzakken.

 
Doelgroep PostNL Webshop:
Een actief communicerende groep met een hoog solidariteitsgevoel en een oprechte belangstelling voor anderen: communiceert zowel offline als online. Versturen (internet)kaartjes op niet-traditionele momenten (zomaar, afstuderen, etc.). Shoppen regelmatig online. Service en gemak zijn van groot belang. Mannen & vrouwen, +/- 35 jaar, getrouwd, kinderen, adrem, artistiek, assertief, charmant, gewetensvol, idealistisch, slim, onafhankelijk en ondernemend.

SPELREGELS VAN HET POSTNL WEBSHOP AFFILIATE PROGRAMMA

Keyword policy: closed
Het is niet toegestaan om te bieden op aan de PostNL Webshop gerelateerd zoekwoorden. Ook het bieden op variaties en/of misspellingen van de PostNL Webshop merknaam wordt niet toegestaan. Enige vorm van misbruik kan een uitsluiting van het affiliate programma tot gevolg hebben. It is not allowed to bid on branded PostNL Webshop keywords. Bidding on misspellings of PostNL Webshop isn’t allowed either. Any form of disrespecting the current keyword policy can lead to a ban from the affiliate program

Regels voor mailing partijen:
Indien u een mailing wilt versturen voor het PostNL Webshop programma dan is het verzoek om dit altijd in overleg te doen met PostNL. Neem contact op met uw contactpersoon van Tradedoubler om het proces goed in te regelen.


Regels voor reward/loyalty partijen:
Indien u een mailing wilt versturen voor het PostNL Webshop programma dan is het verzoek om dit altijd in overleg te doen met PostNL. Neem contact op met uw contactpersoon van Tradedoubler om het proces goed in te regelen. Enige vorm van misbruik kan een uitsluiting van het affiliate programma tot gevolg hebben.


Adverteren binnen social media:
Indien u het PostNL Webshop programma via de social media gaan promoten dan is het verzoek om dit altijd in overleg te doen met PostNL. Neem contact op met uw contactpersoon van Tradedoubler om het proces goed in te regelen. Enige vorm van misbruik kan een uitsluiting van het affiliate programma tot gevolg hebben.

Deeplinks maken:
Maak gebruik van de deeplink generator. Bent u op zoek naar specifieke deeplinks, neem dan contact op met response.nl@tradedoubler.com

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Response team NL (Response.nl@tradedoubler.com)

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nl@tradedoubler.com)


Aanvullende informatie

Cookietijd: 30 dagen
Maximale keuringstijd: 60 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Nee
Zelf deeplinks maken: Ja, via deeplink generator
API: Nee
Mobiele site: Nee

Policies

 
 
Keyword marketing: Gesloten
Email marketing: Toegestaan na goedkeuring preview
Cashback / Loyalty sites: Toegestaan mits er geen korting op post- & pakketzegels wordt gegeven. Dit is wettelijk NIET toegestaan.
Kortingscode sites: Toegestaan mits er geen korting op post- & pakketzegels wordt gegeven. Dit is wettelijk NIET toegestaan!
Prijsvergelijkers: Toegestaan
Social media: Niet toegestaan

 

 
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>