RAJA AFFILIATE PROGRAMMA

De RAJA-groep biedt ruim 1.000.000 Europese zakelijke klanten het ruimste assortiment verpakkingen en verpakkingsmateriaal. Onze producten bieden klanten de beste oplossing voor het verzenden, beschermen en opslaan van hun producten. In deze groeiende markt zijn we hiermee Europees marktleider.

Kijk voor actuele acties van RAJA op tdnieuws.nl

Vergoedingen

Segment Sale
General 4%

Uitgebreide programma informatie

De RAJA-groep biedt ruim 1.000.000 Europese zakelijke klanten het ruimste assortiment verpakkingen en verpakkingsmateriaal. Onze producten bieden klanten de beste oplossing voor het verzenden, beschermen en opslaan van hun producten. In deze groeiende markt zijn we hiermee Europees marktleider. De pijlers van de RAJA succesformule zijn:

  • Passie voor service naar onze klanten
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Ons consequent streven naar innovatie
  • Uitmuntende productexpertise
  • Levering binnen 24 uur

Online groeit de vraag naar onze producten steeds sterker en aan de andere kant breiden we ons assortiment steeds verder uit om klanten steeds bredere oplossingen te kunnen bieden. Ook op het gebied van kantoorartikelen en social distancing producten zijn we een belangrijke speler geworden.
 
Voor publishers hebben wij een aantrekkelijk affiliate-programma te bieden met procentuele Cost-per-Sale vergoedingen. Vooral vanwege de hoge orderwaardes die RAJA kent is het zeer interessant om als publisher actief te worden voor RAJA. RAJA verwelkomt jou daarom graag als publisher en kijkt ernaar uit om, net als met onze klanten, een lange termijn relatie op te bouwen.

Aanvullende informatie

Cookietijd: 45 dagen
Maximale keuringstijd: 30 dagen
Prepayment programma: Nee
Product feed: Ja
Keyword marketing Gesloten
Email marketing: Open
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan
Social Media Toegestaan
Deeplinken Toegestaan

SEA

Het is niet toegestaan om rechtstreeks verkeer te sturen naar RAJA via betaalde advertenties in de zoekmachines. Dit geldt voor zowel non-branded zoekverkeer als voor branded zoekverkeer. Onder branded zoekverkeer vallen ook missspellingen van de RAJA merknaam. Wanneer wordt geconstateerd dat een publisher wél betaalde zoekadvertenties inzet om verkeer naar de RAJA website te leiden, zal deze worden uitgesloten van het affiliate programma.

Beëindigen samenwerking

Publishers* met wie RAJA de samenwerking niet wil continueren, dienen binnen 5 werkdagen hun links/banners te verwijderen. Vijf werkdagen na de berichtgeving zal de samenwerking worden beëindigd.
Dit geldt voor alle publishers, m.u.v. fraude publishers. Deze kunnen per direct worden afgesloten.

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Charlotte Vermeer (charlotte.verneer@tradedoubler.com)
Telefoon: +31 (0)10 28 63 955

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nlbe@tradedoubler.com)

Inloggen in uw Publisher Account                                                               Aanmelden bij Tradedoubler

 

 
  1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>