Programma is momenteel gepauzeerd

Beschrijving en voorwaarden partnerprogramma

 

Over Staples:

 

Bedrijfsinformatie:

Bij Staples vindt u alles wat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn. Ons doel is om u tijd, geld en moeite te besparen zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent: uw bedrijf runnen. Al 30 jaar lang voorziet Staples in de behoeften van klanten over de hele wereld, onder wie meer dan 9 miljoen in Europa. Staples opereert binnen drie zakelijke kanalen in Europa: Retail, Online en Advantage (de B2B-afdeling van Staples).

Over het partnerprogramma:

Provisiemodel:

General segment:
Nieuwe klanten: 7%
Bestaande klanten: 5%

Premium segment:
Nieuwe klanten: 9%
Bestaande klanten: 7%

Cookietijd:
Cookietijd van 30 dagen

Beeld- en tekstmateriaal:
Er is allerlei beeld- en tekstmateriaal beschikbaar. Daarnaast zijn er verschillende tekstlinks die u kunt gebruiken bij promotie.

Partners mogen beeldmateriaal, tekstlinks en tracking die via de netwerkinterface beschikbaar zijn, niet aanpassen. Partners wordt ook gevraagd geen niet-configureerbare banners op hun site te plaatsen, zodat bijgewerkt beeldmateriaal direct wordt weergegeven. Alle tekstaanpassingen moeten binnen 24 uur na de oorspronkelijke kennisgeving op partnersites zijn geplaatst.

Programmavoorwaarden:

Beperkingen betaalde zoekopdrachten (PPC):

Staples hanteert een beperkt zoekwoordbeleid voor alle merknamen en handelsmerken. Partners mogen bij geen enkele zoekmachine of website met betaalde vermeldingen op merkgerelateerde zoekwoorden (waaronder varianten en verkeerd gespelde woorden) bieden. Partners mogen niet bieden op merknamen van Staples of andere gerelateerde termen, waaronder (maar niet beperkt tot):

 • Staples
 • JPG
 • Mondoffice
 • Kalamazoo
 • Office Centre
 • Quill
 • Pressel
 • Bernard

Het gebruik van een merkterm van Staples in reclameteksten, zichtbare URL's of domein-/subdomeinnamen is eveneens verboden. Partners die van PPC (pay-per-click) gebruikmaken, moeten merktermen van Staples als negatieve zoekwoorden opnemen, zodat hun website niet onbedoeld wordt weergegeven als er naar merktermen van Staples wordt gezocht.

Partners mogen geen directe links gebruiken als ze van betaald zoeken gebruikmaken. Verkeer moet eerst naar de eigen landingspagina van de partner worden geleid.

Als u zich niet aan deze beperkingen houdt, wordt u uit het programma verwijderd en worden alle goedgekeurde transacties teruggedraaid.

Er gelden geen beperkingen voor het bieden op algemene termen, zoals 'kantoorbenodigdheden'. Daarnaast raden we partners aan niet-merkgerelateerde PPC te gebruiken om verkeer te genereren, mits dat eerst naar hun eigen goedgekeurde website wordt geleid.

Domeinbeperkingen:

Partners mogen zich niet registreren en reclame maken voor Staples via domeinen die merktermen of spelfouten bevatten. Ze mogen merktermen echter wel opnemen als een submap of subdomein van hun eigen domein (bv. www.partnersite.com/Staples). Partners mogen de eigen domeinnamen van Staples niet gebruiken voor betaald zoeken.

Beleid inzake nieuwsbrieven/e-mailmarketing:

Als partners Staples willen noemen in e-mails aan hun klantenbestand, moet er eerst een concept-e-mail ter goedkeuring aan het netwerk/bedrijf worden voorgelegd. Staples behoudt zich het recht voor concept-e-mails af te keuren. Partners mogen alleen de aanbiedingen promoten die in de netwerkinterface zijn omschreven of die ze rechtstreeks van Staples/het bedrijf hebben gekregen.

Beleid inzake offlinemarketing:

Als partners reclame willen maken voor Staples in offlinecommunicatie (waaronder maar niet beperkt tot perscampagnes), moet er eerst een conceptversie ter goedkeuring aan het netwerk/bedrijf worden voorgelegd. Staples behoudt zich het recht voor conceptversies voor offlinemarketing af te keuren.

Vouchercodes:

Op geen enkel type partnerwebsite (waaronder maar niet beperkt tot content-, cashback- of socialemediawebsites) mogen niet-toegestane coupon-/promotiecodes worden geplaatst. Een niet-toegestane coupon- of promotiecode is een code die niet rechtstreeks door het netwerk, het bedrijf of de verkoper aan partners is doorgegeven. Daarnaast mogen partners geen verlopen coupon-/promotiecodes op hun website plaatsen. Als een verlopen coupon-/promotiecode op een partnerwebsite blijft staan, wordt deze als een niet-toegestane coupon-/promotiecode beschouwd. Staples behoudt zich het recht voor provisie voor bestellingen te weigeren als er een niet-toegestane coupon- /promotiecode is gebruikt.

Door gebruikers gegenereerde inhoud:

Uitgevers mogen geen promotiemateriaal, waaronder vouchercodes, kortingen of aanbiedingen, publiceren dat niet uitdrukkelijk via het partnerprogramma wordt gepubliceerd.

Uitgevers die hun gebruikers toestaan inhoud te genereren, mogen geen geld verdienen aan deze inhoud als die inhoud wordt gepubliceerd.

Partnerwebsites:

Op partnerwebsites mogen klanten op geen enkele manier worden misleid en het moet duidelijk zijn dat het een website van een partner betreft.

Het is niet toegestaan op de volgende sites reclame te maken voor Staples:

 • a) Sites die illegaal materiaal bevatten.
 • b) Sites waarop reclame wordt gemaakt voor alcohol of waarop alcoholgebruik wordt gestimuleerd.
 • c) Sites waarop reclame wordt gemaakt voor tabak of waarop tabaksgebruik wordt gestimuleerd.
 • d) Sites met pornografisch materiaal of materiaal dat niet geschikt is voor minderjarigen.
 • e) Sites waarop wordt aangezet tot haat en/of racisme.
 • f) Sites met materiaal dat uitsluitend of met name op publiek buiten het Verenigd Koninkrijk is gericht.

Landingspagina van partnerwebsite:

Met elke klik moet de gebruiker eerst naar de partnerwebsite worden geleid. Vanaf daar kan de gebruiker doorklikken naar de website van Staples. Gebruikers mogen met een klik nooit rechtstreeks naar de website van Staples worden geleid. Overlays en verborgen URL's zijn onder geen beding toegestaan.

OPMERKING:

Staples behoudt zich het recht voor de programmavoorwaarden op elk moment te wijzigen. In het geval van een wijziging krijgt u hierover vijf werkdagen van tevoren bericht van Staples.

Als u zich niet aan de programmavoorwaarden houdt, wordt u permanent geschorst en worden goedgekeurde transacties niet uitbetaald.

Contactgegevens:

Staples Affiliate Team
staplesaffiliateteam@performics.co.uk
 1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
 2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
 3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>