Logitech NL affiliate programma

Dompel uzelf onder in de digitale wereld. Doe mee met ons partnerprogamma en verdien commissie voor de bekroonde producten van Logitech - de leider op het gebied van innovatie en design.

Hoe heeft u er baat bij?
We zijn op zoek naar een breed spectrum van gemotiveerde online-uitgevers die even innovatief zijn als ons productaanbod. We willen websites van hoge kwaliteit, gekwalificeerd verkeer, originele inhoud en creatieve marketing! We accepteren verschillende promotiemethoden. Van u vragen we alleen dat u de voorwaarden en bepalingen van ons programma respecteert. Spreekt dit u aan? Meld u dan vandaag nog aan! Of neem voor meer informatie contact met ons op via logitechaffiliate@digitalriver.com

Kijk voor actuele acties van Logitech NL op tdnieuws.nl >>

Logitech NL

Vergoedingen

Segment Sales %
General 5%
 

Uitgebreide programmabeschrijving

Dompel uzelf onder in de digitale wereld. Doe mee met ons partnerprogamma en verdien commissie voor de bekroonde producten van Logitech - de leider op het gebied van innovatie en design.

Hoe heeft u er baat bij?

We zijn op zoek naar een breed spectrum van gemotiveerde online-uitgevers die even innovatief zijn als ons productaanbod. We willen websites van hoge kwaliteit, gekwalificeerd verkeer, originele inhoud en creatieve marketing! We accepteren verschillende promotiemethoden. Van u vragen we alleen dat u de voorwaarden en bepalingen van ons programma respecteert. Spreekt dit u aan? Meld u dan vandaag nog aan! Of neem voor meer informatie contact met ons op via logitechaffiliate@digitalriver.com.

E-mail marketing: niet toegestaan

Wie zijn we eigenlijk?

Waarom zou u met ons samenwerken? Logitech-producten worden in bijna elk land ter wereld verkocht en dankzij onze toonaangevende positie in innovatie kunnen wij nu een divers en aantrekkelijk assortiment in persoonlijke randapparaten aanbieden. Van computer- en tabletaccessoires tot gamingproducten, digitale muziek en bediening van thuisentertainment, bij Logitech vindt u een productreeks voor uw marktsegment, als een van onze gewaardeerde en vertrouwde online-uitgevers.

Contactpersonen Tradedoubler

Account Manager:
Response team NL (response.nl@tradedoubler.com)

Publisher Manager:
Publisher Team NL (publisher.nl@tradedoubler.com)


Aanvullende informatie

 
Cookietijd: 45 dagen
Maximale keuringstijd: 60 dagen
Prepayment programma: Ja
Product feed: Nee
Zelf deeplinks maken: Ja, via deeplink generator
API: Nee
Mobiele site: Nee

Policies

Keyword marketing: Restricted
Email marketing: Na goedkeuring preview
Cashback/ Loyalty sites: Toegestaan
Kortingscode sites: Toegestaan
Prijsvergelijkers: Toegestaan
Social media: Toegestaan

   1. Vul uw e-mailadres in, dan sturen wij u door naar de website van Tradedoubler.
  2. Vul uw website adres in en andere gegevens - er zijn 3 korte korte stappen te doorlopen, wat niet meer dan een minuut zou moeten duren
  3. Wanneer u alle 3 de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Dat is alles!

Stap 1 uit 3: vul hieronder uw e-mail adres in en klik op "Verder gaan":

>